Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Home officeban dolgozók, nem...

Home officeban dolgozók, nem unjátok magatokat nagyon?

Figyelt kérdés
Én annyira, főleg az utóbbi időben, hogy sokszor még a házimunkához is nehezen fogok már hozzá.

2020. dec. 6. 09:47
 1/6 anonim ***** válasza:
96%

NEm értem a kérdést???

Attól, hogy otthon dolgozom, miért unnám magam jobban?

Inkább jobb, mert több a szabadidöm és van magamra meg a hbbijaimra is idöm.

2020. dec. 6. 10:03
 2/6 anonim ***** válasza:
98%
NAGYON szeretem, sokkal jobb, mint bejárni! Mondjuk nem azért járok be, hogy társadalmi életet éljek, hanem hogy dolgozzak. Azt itthon még hatékonyabban is lehet.
2020. dec. 6. 10:13
 3/6 anonim ***** válasza:
58%

Az én helyzetem elég speciális, mert ingáztam Pest megyéből. A jelenlegi helyzetben egyáltalán nem tudok hétköznap bemenni a városba, mert nem érnék haza nyolcig, viszont hétvégén sem lehet sok mindent csinálni. Ebédelni sem lehet.

Abból a szempontból tök jó, hogy nem kell napi kétszer a dugóban ülnöm, viszont tényleg baromi egysíkúak lettek a napjaim. Ugyanolyan kb mind. A legjobb barátommal is megromlott a kapcsolatom (mondjuk ennek vannak természetesen más okai is)

Kb egész nap fekszem, és nincs erőm, motivációm semmit csinálni.

Annyira vágyom már az utazásra, hogy azt nem tudom szavakba önteni. Én tavasszal biztos, hogy útra kelek, akkor is ha 10 nap karantén vár rám itthon.

2020. dec. 6. 10:19
 4/6 anonim ***** válasza:
83%
Nem. Örülök, hogy végre nem megy el napi 50 percem utazásra.. és hogy nem kell elviselni a kollégákat.
2020. dec. 6. 11:09
 5/6 anonim ***** válasza:
90%
Miért unnám magam? Kevesebb munka nem lett, így munkaidőben dolgozom, előtte meg utána csinálok minden mást :) nagyon szeretek itthonról dolgozni, nem megy el az idő felesleges utazgatással
2020. dec. 6. 11:44
 6/6 anonim ***** válasza:
93%
Nem. Napi 8 órás melót idehaza letolom 4-5 óra alatt.. aztán enyém a nap további része :D Dolgozhatok a vállalkozásomon.
2020. dec. 6. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!