Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Aki nem volt még ilyen techno...

Aki nem volt még ilyen techno partyn Hollandiában, az semmit nem tapasztalt még meg a bulizásból?

Figyelt kérdés

Tavaly nyáron voltunk hosszúhétvégén, csütörtöktől vasárnapig.

mindegyik este valami techno club, de csúcs ez a party volt.

[link]

Darálás az 1:10 től kezdődik.

Ilyet magyarban miért nem csinálnak?

Ott nyáron majdnem minden hétvégén van valami nagyobb party valamelyik városban, plusz mindenfajta club nyitva?

Tudom most vírushelyzet miatt nincs, de itt magyarban régebben is max szeged debrecen és a hajógyárin volt néha ilyen vagy hasonló buli.

Ennyire nincs igény magyarban ilyen bulira a fiataloknak?

2020. dec. 5. 17:08
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
87%
Fúj ez mekkora fos, amint elindult 1:10-től a zenének nem nevezhető lemezkarcolás, azonnal kiléptem. Mondom ezt úgy, hogy szoktam járni bulizni.
2020. dec. 5. 17:42
 12/21 anonim ***** válasza:
95%

Ez nem annyira techno, inkább hardstyle. Adom az ilyesmi stílusokat (mondjuk csak 150BPMig), de nem nagyon hallok ilyesmi bulikról. Legalábbis nem errefele, ahol én lakom.

Fesztiválra meg egyelőre még nem mentem, mindig elkezdem sajnálni a pénzt xD

2020. dec. 5. 17:42
 13/21 anonim ***** válasza:
90%
Nincs annyi cucc amitől ezt élvezném.
2020. dec. 5. 18:17
 14/21 anonim ***** válasza:
75%
Fuu de jó, hogy ebből már kinőttem.
2020. dec. 5. 18:53
 15/21 anonim válasza:
Mi ez az igénytelenség?
2020. dec. 13. 14:57
 16/21 anonim ***** válasza:

hát ez tényleg elég low budget kategória zene :D A hollandok tudnak ennél sokkal jobbat is ... meg náluk ez nem techno hanem hardstyle meg annak a millió alfajai... pl: https://www.youtube.com/watch?v=spfXo_9f4hw

#6: ez megint más kategória, ez ilyen tipikus oldschool drogos ravelős xar, ilyet találsz az ozora fesztiválon is...

2021. jan. 13. 17:54
 17/21 anonim ***** válasza:
Szr EDM zene ez nem techno
2021. okt. 5. 13:46
 18/21 anonim ***** válasza:
#17 edm mint "Dance/elektronikus" WOW, micsoda kibaxott egy bölcs zseni vagy te, ja nem, ez kb olyan mint egy zenére amiben van gitár-dob-basszus hogy ROCK :D meg a techno sem kimondott műfaj te paraj, gyűjtőfogalom... de maradjunk abban hogy ma már lehetetlen kategorizálni zenéket mert rengeteg alműfajból emelnek át dolgokat, és így végül ami lesz mindegyik lesz de egyik sem
2021. okt. 5. 14:03
 19/21 anonim ***** válasza:
19 ezt benézted ,kb 27 éve hallgatok elektronikus műfajt.Te még sehol nem voltál kis csira mikor én már Carl Coxra verettem az Patexba
2021. okt. 5. 15:26
 20/21 anonim ***** válasza:
Gyere beszéljünk meg egy időpontot szétütlek hülyegyerek.Gyere irj rám priviben, dumáljuk le
2021. okt. 5. 15:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!