Mást is idegesít amikor azt mondják "engedd el"?
Mondjuk egy kis tudatosság nem árt.
Igenis lehet túllépni valamin vagy rágódni rajta napokig-hetekig-évekig. Aki megszokta, hogy őrizgeti a bántást, annak szoknia kell az elengedést, nem megy automatikusan, ez elismerem. De igenis ez tanulható, begyakorolható. És sokkal boldogabb életet biztosít.
Elsővel egyet èrtek, jó dolog tudni elengedni a dolgokat.
De szerintem a kérdező nem a gyakorlati jelentèsre èrti, hanem arra aki ezt már szavajáráskènt osztja folyton, ami valóban idegesítő okoskodásnak hat.
Szerintem ez még a jobbik változat. Engem az tud nagyon felidegesíteni, amikor valaki azt mondja, hogy "Nyugi"...a lehető legrosszabb amit egy ideges embernek mondhatsz...
Az engedd el szerintem kicsit enyhébb...
Normális ember képes "elengedni" apróságokat.
Az megint más, ha valakinek dühkezelési problémái vannak, vagy szimplán csak élvezi hogy dühönghet egész nap a semmin. Csak ezzel nem tesz jót se magának, se a környezetének akinek el kell viselni egy hisztiző felnőttet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!