Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Az menő, ha valaki hangszórón...

Az menő, ha valaki hangszórón hangosan hallgatja a zenét az utcán?

Figyelt kérdés
2020. nov. 11. 15:54
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
68%

Akkor szól majd tovább a telefon saját hangszóróján, a BT hangszórók előtt úgyis az volt a """menő""".... :(

2020. nov. 11. 16:45
 12/23 anonim ***** válasza:
96%
Suttyó, - nem menő!
2020. nov. 11. 17:06
 13/23 anonim ***** válasza:
98%
Egyertelmu BUNKOSAG! Csak a parasztok csinalnak ilyet :)
2020. nov. 11. 17:07
 14/23 anonim ***** válasza:
11%

Meno eluttetni magad bicajossal meg rolleressel meg motororossal a jardan? Es az uttesten meno eluttetni magad,mert nem haod a kozeledo jatmuvet??

Engem tobbszor utott mar el villamos a fulembe dugott zene miatt. Azota kulso hangszoron hallgatom a zenet. Nem vagyok dakota.

Volt ilyen allami finanazirozott plakat is,h ne dugd be a fuled,mert nem elsz sokaig.

2020. nov. 11. 17:23
 15/23 anonim ***** válasza:
96%
30 éve fülessel járok, anno walkman aztán discman aztán mp3 player most meg mobil de érdekes módon soha nem ütöttek el... de érdekes nem?
2020. nov. 11. 17:58
 16/23 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem meg, mert szerintem nagyon zavaró. Egyre több ilyet látok. Azt hittem ez mostanság valami "menő" dolog az iskolások közt.
2020. nov. 11. 18:14
 17/23 anonim ***** válasza:
Nem az, mert A, mást ezzel idegesíthet; B, az újmódi hangszórók hanghatása valahogyan fura, vagy csak én vagyok régimódi...
2020. nov. 11. 18:54
 18/23 anonim ***** válasza:
37%

". Azt hittem ez mostanság valami "menő" dolog az iskolások közt."

Mostanság... már a 80-as években ment a vállon vitt jampi elemes kazettás magnó bömböltetése az utcán. nincs új a nap alatt

2020. nov. 11. 18:59
 19/23 anonim ***** válasza:
77%
Ilyet csak a feltűnési viszketegségben szenvedő suttyó kölykök csinálnak. Próbálják mutogatni milyen szar a zenei ízlésük, csak sajnos a nulla IQ-val már nem fogják fel, hogy ez senkit se érdekel. Ha nem büntetnék, én már rég eltörtem volna a kezét az összes ilyennek. F*sz se kíváncsi rájuk.
2020. nov. 11. 19:38
 20/23 anonim ***** válasza:
Van a bolygón már olyan város, ahol rommá büntetik azt, aki 10 méternél távolabbra hallható módon bömböltet valamit. A Zusában van.
2020. nov. 11. 19:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!