Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Karácsonyra/szilveszerre már...

Karácsonyra/szilveszerre már esélyes, hogy megszűnnek a korlátozások?

Figyelt kérdés
Vagy ezeket az ünnepeket is úgy fogjuk tölteni, mint idén a húsvétot?
2020. nov. 11. 12:04
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
41%
Én remélem hogy nem oldják fel, akkor végre az életben egyszer lehetne egy nyugis karácsonyunk, amit az otthonunkban töltünk meghitten.
2020. nov. 11. 13:17
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Anyukám orvos, neki az a véleménye / tippje, hogy azért lettek most bevezetve a korlátozások, hogy karácsonyra lemenjenek annyira a számok, hogy akkorra meg lehessen indokolni az "újranyitást", aztán majd meglátják, hogy hogyan tovább. De ha nem javulnak nagyon látványosan a számok, akkor sztem simán benne van a pakliban, hogy lesznek az ünnepekkor is korlátozások... talán nem ennyi, és pl. azt engedik, hogy mondjuk 10-20 ember összejöhessen egy karácsonyi családi ünnepségre.
2020. nov. 11. 13:58
 13/24 anonim ***** válasza:
83%
Nem akarják elengedni azt a bevételt, amit a karácsonyi vásárlási láz okoz. Most egy hónap "szigor" majd advent 2. hétvégéjén már látszatra minden rendben lesz, fel lehet oldani a korlátozások egy jelentős részét. Januárban majd megint szigorítanak a karácsonyi találkozások hatására megnőtt esetszám miatt. Fogd meg ereszd meg lesz. Ehhez persze az kéne, hogy a lakosság betartsa a mostani intézkedéseket, de tudjuk, hogy ebben nem vagyunk jók, ahol csak lehet kibúvót keresünk....
2020. nov. 11. 14:04
 14/24 anonim ***** válasza:
35%
11: szóval mindenkinek legyen rossz, mert ti nem mertek nemet mondani a rokonoknak. Kedves!
2020. nov. 11. 16:15
 15/24 anonim ***** válasza:
36%

Szóval aki mst gondol, azt szidjuk? Én is pontozzam le a többi választ, mert nekem rosszat akarnak? :D

A saját véleményemet írtam, ennyi.

Hol látod, hogy nem "merünk" nemet mondani?

2020. nov. 11. 16:22
 16/24 anonim ***** válasza:
24%

15: bármikor otthon maradhatnál, nem kell hozzá korlátozó intézkedés.

Te írtad, hogy neked korlátozás kell.

2020. nov. 11. 16:26
 17/24 anonim ***** válasza:
37%
Ünnepelhetsz a családdal, de 10 fő a max veled együtt. Sajna ki kell választani a kedvenc rokonaidat és csak őket meghívni. :D Vigyázz, mert ha plusz 2 főt meghívsz, akkor a vírus megsértődik, hogy őt nem hívták és egyből megfertőzi mind a 12 főt. Esetleg a 10 főn még megkönyörül.. :D :D isten gyere le, nagy az isten állatkertje ebben az országban. Sajnos a legnagyobb állatok azok, akik a logikátlan szabályokat kitalálják.
2020. nov. 11. 18:55
 18/24 anonim ***** válasza:
41%
1,2# jól írja, de szerintem nem érdemes ezt így jósolgatni, mert bármi lehet, de jó nem feltétlen.
2020. nov. 11. 19:02
 19/24 anonim ***** válasza:
89%
Én lekakálom mi lesz, ugyanúgy karácsonyozok, lesz kaja, film, ajándék, fa, dekor, és elmegyek a családhoz.
2020. nov. 11. 19:34
 20/24 anonim ***** válasza:
16%
Max megbuntet a rendor
2020. nov. 11. 20:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!