Lányok! Mikor társaságban beszélgettek (mondjuk 3-4 lány, 1 fiú) és odasugtok a barátnőtöknek valamit láthatóan a fiúról akkor jót vagy rosszat szoktatok róla mondani?
Figyelt kérdés
Szóval alapból szerintem nem illik sugdolozni társaságban, de ha már odasúg valamit a lány a barátnőjének az azért lehet mert bejön neki a srác vagy épp ellenkezőleg, mert full ellenszenves?? 20f2020. nov. 9. 19:07
1/6 anonim válasza:
Társaságban nem szoktam súgdolózni. Már kisgyerekként megtanultam, hogy nem illik.
Amúgy értelemszerűen vagy azt beszélik hogy bejössz, vagy azt hogy nem. Észre lehet venni, abból, ahogy néznek rád.
2/6 anonim válasza:
#1 ez pont felmerült egy műsorban, hogy társaságban nem illik sugdolózni. Utána merült fel a másik kérdés, hogy akkor hol sugdolózz? Egyedül otthon? 🙃😊
3/6 anonim válasza:
Ez jot es rosszat egyforman jelenthet. Ha a lany nem ennyire bunko, gyerekes, inkabb evodes, figyelemfelhivas, tehat jo.
N
5/6 anonim válasza:
Nálam rossz. Soha nem suttogtam jót. De nem is kell suttognom, mert egy nézésből értjük egymást.
6/6 anonim válasza:
Nyugi, csak arról pusmognak, hogy mekkora lehet a farkad.
Vagy azt hitted, hogy a lányok angyalok?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!