Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Jövőben milyen kihatásai...

Jövőben milyen kihatásai lehetnek a magánynak?

Figyelt kérdés

Sokszor olvastam hogy nem egészséges meg depresszióhoz vezet az egyedül lét, de engem eddig egyáltalán nem zavart csak néha elgondolkozok hogy jó lenne magam mellé valaki. Utálok emberek között lenni ha társaságban is vagyok mindig csendben ülök és néha nevetek egyet hogy ja itt vagyok. Barátnőm sincs mert hosszú távon nem bírom elviselni az embereket. Sokszor a fejemhez vágják kéne már nekem egy feleség. Igazából az életem 95%át csak a fejemben élem fiktív eseményekkel ,, kitalált'' barátokkal a négy fal között. Mindent egyedül csinálok

Milyen életre számíthatok ha ez így marad? Tényleg változtatnom kéne?

2020. okt. 27. 20:50
 1/8 anonim ***** válasza:
Munkád által nem tudsz ismerkedni?
2020. okt. 27. 20:52
 2/8 A kérdező kommentje:
Tudok ismerkedni sose jelentett problémát. Csak egyszerűen nincs kedvem senkihez és csak a saját világomban érzem jól magam
2020. okt. 27. 20:55
 3/8 anonim ***** válasza:
Ismerös. Sokáig én is elzárkodtam. De jobb hogy van valakivel néha chatelned vagy beszélgetni 1 közös témáról:)
2020. okt. 27. 20:57
 4/8 A kérdező kommentje:
Ha kell egész nap elpofázok bárkivel független attól hogy régi haver vagy éppen most ismertem meg
2020. okt. 27. 20:57
 5/8 anonim ***** válasza:
Akkor milyen értelem értetted ugy a magányt.
2020. okt. 27. 21:22
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi fiúk!

Másoknak is vannak ilyen gondjaik világszerte.

Már elérhető a magányt elűző robot.

[link] még megvárom az olcsóbb kínai változatot.)

2020. okt. 27. 21:51
 7/8 anonim ***** válasza:
2020. okt. 27. 21:51
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ma már semmi, már minden megvan hozzá, és meg is mutatkozik már ma is a jelei.
2020. okt. 27. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!