Hetero lányok! Ti ereztetek már azt egy másik lány iránt hogy? -belezúgtatok -odáig vagytok érte -többet éreztek iránta mint barát de kevesebbet mint szerelem -megcsókolnátok
Figyelt kérdés
2020. okt. 25. 11:15
2/8 anonim válasza:
Nem, soha. Ezt jelenti ugyanis heteronak lenni.
3/8 anonim válasza:
Nem, épp azért, mert hetero vagyok.
6/8 anonim válasza:
Nem, elfogadom a más szexuális beállítottságúakat, de engem a saját nemem semennyire nem vonz.
7/8 anonim válasza:
Szerintem en erzelmileg tudnek vonzodni a sajat nememhez. Szinte biztos, hogy bele tudnek szeretni a jellemebe. Neha ha latok par szep es aranyos arcu lanyt, edes mosollyal, akkor tetszik nekem, de konkretan a szexet nem birnam elkepzelni novel. A noi testreszek nem izgatnak fel, azt sem birom elkepzelni, hogy kiprobalnam kalandbol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!