Mi lehet az oka annak, ha egy 18 éves lány nem töltött fel magáról képet 2,5 éve?
Figyelt kérdés
Pedig állandóan facebookon és instagramon lóg, másokat rendszeresen lájkol, szívecskézik. De saját magáról nem frissít képet, pedig rengeteget változott 2,5 év alatt. Vannak nála szebbek, de nem csúnya, hanem átlagos kinézetű.2020. okt. 24. 02:28
1/27 anonim válasza:
nekem 6 éves a profilképem, ezen kérdésed alapján el tudom képzelni mire gondolhatnak az én ismerőseim
2/27 A kérdező kommentje:
1-es válaszoló: Ha 50 éves férfi vagy, akkor nem fura, hogy 6 éve nem frissítesz profilképet. De egy 18 éves lánynak az az életkor teljesen más
2020. okt. 24. 02:35
4/27 anonim válasza:
Szerintem kezdjünk el licitálni egymásra.
Én hónapra pontosan 10 éve nem frissítettem profilképet. :D
22/L
5/27 anonim válasza:
Mért kell találgatni? Kérdezd meg!
6/27 anonim válasza:
Hát igen sok itteni kérdésre adna választ az 5 ös hozzá állása és szerintem sokszor jobb lenne mint vad idegenekkel találgatni gykn.
7/27 anonim válasza:
Nekem is van rengeteg tizenéves ismerősöm régi profilképpel.
8/27 anonim válasza:
Nekem nincs kint képem magamról egyetlen közösségi oldalon sem.
9/27 anonim válasza:
Na így kezdődnek a pletykák. Valamihez semmi közöd, de vadidegenekkel megbeszéled, hogy mi is történhetett valakivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!