Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szólnál a lánynak, hogy véres...

Szólnál a lánynak, hogy véres a nadrágja?

Figyelt kérdés

Buszmegállóban, boltban, utcán, suliban...stb.

Szólnál?

2020. okt. 21. 19:23
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
76%
#30 Már ne is haragudj, de egy élénk piros folt egy (legtöbbször) fehér nadrágon önkéntelenül is vonzza az ember tekintetét. Ha valaki téged megszólít egy ilyen szituációban, elég nagy bunkóság lenne úgy visszaszólnod, hogy "mit bámulod a fenekem" ahelyett, hogy "köszönöm, hogy szóltál"...
2020. dec. 31. 22:14
 32/46 anonim ***** válasza:
20%

31, már ne is haragudj, de lehet saját véleményem? Megengeded?

Nyilván nem mondanék ilyesmit, GONDOLNÉK. Lehet hogy ez neked új, de vannak olyan emberek akik képesek disztingválni, és nem esik ki minden gondolatuk a szájukon 🤷‍♀️

Egyéb probléma? Van még mibe belekötnöd vagy mehetünk tovább, és most keresel mást akinek szívhatod a vérét?

2020. dec. 31. 22:18
 33/46 anonim ***** válasza:
67%
Ha egy nap meglátok egy Nőt, akivel előfordult ez a szerencsétlen eset, és odamegyek hozzá udvariasan szólni, remélem, hogy nem te leszel az az ember... Nem értem, hogy ezen miért kell behisztizni, úgy gondolom, hogy teljesen normálisan mondtam el a véleményemet (bocsi, hogy nem egyezett a te véleményeddel, tudom, máris én vagyok a bunkó)... Jesus
2021. jan. 1. 19:27
 34/46 anonim ***** válasza:
30%

Milyen nyelven kéne még leírnom hogy nem lennék bunkó ha valaki szólna? Kedvesen megköszönném, de mivel gondolatrendőrség nincs, ezért közben szabadon gondolhatnék magamban bármit 🤷‍♀️

Én leírtam a kérdés alá hogy mi járna a fejemben, te belémkötöttél, én meg megmagyaráztam hogy hogy értettem, ami mellesleg szintén nem kötelességem, hogy reagáljak ha belém kötsz. Én hozzád nem szóltam volna ha te sem szólítasz meg, a kérdésre válaszoltam ahogy az a szabályzatban is van. Hogy ne egymás üzeneteire válaszolgassunk, csak a kérdezőnek írjuk le a személyes véleményünket.

Pont azt érzem hogy te nem tudod elviselni, hogy másnak más a véleménye egy adott dologról, máskülönben nem szólítottál volna meg, hanem rám hagytad volna hogy gondoljak azt a témáról amit akarok.

Még mindig maradt kötekednivalód, vagy most már tényleg lezárhatjuk?

2021. jan. 1. 19:41
 35/46 anonim ***** válasza:
35%

Kedves 0%! (nem tudom a nevedet, ezért így foglak hívni)

Ki bántott meg téged annyira, hogy ilyen orbitális hisztit levágjál itt a GYIKen? Én tényleg nem értem, mi ez az ellenségeskedés. Jeleztem, hogy kérlek ne bántsd meg azt a férfit, aki esetlegesen egy ilyen szituációban odamegy hozzád, és finoman utaltam rá, hogy a seggbámulós kommented enyhén primitívre sikeredett, de ezen nem behisztizni kell, hanem elgondolkodni. De tudom, hogy ez nem fog megtörténni, hiszen mindenért én vagyok a hibás, felelősségvállalás a gondolataidért még távolról sem várható tőled. Boldog Karácsonyt kívànok (ahogy Orbán mondaná)

2021. jan. 2. 00:31
 36/46 anonim ***** válasza:
0%
Én meg jeleztem hogy nem bántanám meg, de egyszerűen képtelen vagy felfogni, akárhányszor leírom. És én vagyok a primitív. Oké. Ha te ettől jobban alszol 🤷‍♀️
2021. jan. 3. 15:53
 37/46 anonim ***** válasza:
49%
Rendben, köszönjük a kommentjeidet. Lényeg, hogy kultúráltan kezeljük a másik felet, mert egy teljesen természetes dologról van szó.
2021. jan. 3. 17:51
 38/46 anonim ***** válasza:
61%
Én sem örülnék neki. Iszonyatosan ciki lenne, pláne ha nem tudnék neki mit csinálni, és úton útfélen szólongatnának, jelezve azt hogy "igen látom, át vagy ázva". Én meg köszi, nem tudok mit kezdeni vele, de örülök hogy te is észrevetted.
2021. jan. 3. 19:15
 39/46 anonim ***** válasza:
26%

Pláne miért szólnék egy random embernek a boltban, nyilván haza megy a bevásárlás után és orvosolja, vagy ha megy tovább edzeni, dolgozni, munkába, úgy is elmegy mosdóba, vagy majd ott egy közelebbi ismerőse úgy is szól neki.

Suliban max barátnőkkel beszéltük meg anno, kérdeztük egymást nézze meg.

2021. jan. 3. 19:20
 40/46 anonim ***** válasza:
45%
38-39, vigyázz mert a háromcsillagos frusztrált kan ezért téged is szét fog szedni :D
2021. jan. 3. 19:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!