Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Férfiak! Mit gondoltok arról,...

Férfiak! Mit gondoltok arról, hogy egy nőt senki nem mer megdugni mert gyönyörű?

Figyelt kérdés
Úgy értem akkor is ha a nő felkínálja magát. Valós esetről van szó, érdekelne hogy mit gondoltok erről.
2020. okt. 4. 01:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
77%
Nincs ilyen, a férfiak nem így működnek.
2020. okt. 4. 09:27
 12/13 anonim ***** válasza:
72%

Ilyen nem létezik.

Viszont ez a "felkínálja magát" duma elég fura. Lehet azt hiszik rá, hogy prosti. Azért az abszurd, hogy egy gyönyörű nő annyira nem kell senkinek, hogy még ő ajánlkozik fel és úgy sem érdekel senkit.

2020. okt. 4. 09:57
 13/13 anonim ***** válasza:
54%

Én azt gondolom, hogy a mindenki az egy picit költői túlzás. én egyszer randiztam egy lánnyal, aki azon volt kibukva, hogy az összes srác akivel randizott az első randin azt akarta.

Gondoltam oké én majd mutatok neki mást. Persze nem gondoltam végig, hogy a közelgő randi előtt egyszer találkoztunk, hazavittem, kajáltunk meg beszélgettünk, tök véletlen valami volt, nálam nem dobott a randi számlálón, nem tudtam, hogy nála igen.

Úgy hogy amikor később igen erősen bepróbálkozott én nemet mondtam, mert többek között nem akartam úgy járni mint a többi srác, illetve nem egy alkalomban gondolkoztam nála,persze ettől még ugyanúgy jártam a többiek. Mert nálam meg ezen sértődött be.

Azt azért érdemes végig gondolni, hogy az illető például nem-e a párja vagy expárja legjobb barátjának kínálkozik fel, vagy olyan embernek akinek párja van, akit még akkor is szeret ha halódik a kapcsolatuk,stb.

2020. okt. 4. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!