Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért hiszi azt mindenki,...

Miért hiszi azt mindenki, hogy azért nem iszom, mert terhes vagyok?

Figyelt kérdés

Soha életemben nem ittam egy pohárnál többet, azt is csak különleges alkalmakkor. A fő ok, amiért nem iszom, az az, hogy az apám alkoholista volt gyerekkoromban és nem akarom elkövetni ugyanazt a hibát, amit ő. Viszont a férjem barátai valahogy nem értik ezt meg és azt hiszik, hogy csak nem akarjuk még elmondani a nagy hírt.

Egyébként nem vagyok kövér és egy kilót sem híztam az utóbbi időben.

26/N

2020. szept. 28. 19:43
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Mióta vagytok együtt?

Én piszkálnám, hogy igen, már - teszem azt - két éve készül a baba a hasamban, most már igazán kijöhetne.

Egy idő után megunja, és belátja hogy valóban igazat mondasz.

Az igazi okot elmondtad amúgy? Mondhatod azt is, hogy szimplán nagyon nem bírod az alkoholt, szarul leszel tőle, egyáltalán nem jó, azért nem iszol.

(Technikailag igaz, mert te lelki okok miatt nem bírod)

2020. szept. 28. 19:50
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Rossz a környezeted. Én sem iszom soha, mert utálom a hatását, ízét, szagát, és senki nem hitte soha, hogy terhes vagyok.
2020. szept. 28. 20:05
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert idióta a környezeted. 28 éves férfi vagyok, életemben egyszer rúgtam be próbaképp, szar volt, azóta évi 2-4 liter sör, nyáron. Cigibe egyszer szívtam bele kisgyerekként, köhögtem, azóta soha. Kávé soha (totál nulla), stb.. Engem is földönkívülinek néznek, de ezekhez képest annak is érzem magam. Engedd el...
2020. szept. 28. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!