Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szemüvegesek ti hogy oldjátok...

Szemüvegesek ti hogy oldjátok meg a maszkviselést?

Figyelt kérdés
Nem tudok felvenni semmi maszkot úgy, hogy ne párásodjon be a szemüvegem, ha az orromra is felhúzom. Ti hogy csináljátok? Vagy milyen maszkot használtok?

2020. szept. 24. 16:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
82%
Én meg szoktam úgy igazgatni a maszkot, hogy lefgelé az államnál, nyakamnál kicsit szellősebb legyen és akkor arra ki tud menni a levegő nagy része.
2020. szept. 24. 18:55
 12/14 anonim ***** válasza:
81%
Próbáld meg feljebb/lejjebb húzni a drótos részt, ameddig meg nem találod azt a pontot, ahol jól illeszkedik az arcodra. Én is egészen fel, majdnem a szemüvegem orr részéig szoktam húzni.
2020. szept. 25. 07:39
 13/14 anonim ***** válasza:
67%

Én még a járvány elején vettem egy olyan cuccot, amivel az úszószemüvegeket szoktak bekenni. Melegebb időben napi egyszer, hidegben 1,5-2 óránként kenem vele. Annyi a teendő, hogy ezzel a szövegkiemelőre hasonlító fejjel lekened mindkét oldalon a lencséket. Hagyni kell megszáradni, látható lesz rajta a réteg (2-3 perc). Utána egy száraz szemüvegtörlő ronggyal.

[link]

2020. szept. 26. 09:01
 14/14 anonim ***** válasza:
Én is saját magam által varrt maszkot használok és széles, erős dróttal rögzítem. Nagyon jó erre acélra a szeletelt kenyerek záróbilétája.
2020. okt. 6. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!