Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerintetek hol az egészséges...

Szerintetek hol az egészséges határ, hogy mennyire konfrontatív valaki? Ti mi alapján döntitek el, hogy bele álltok egy konfliktusba vagy sem?

Figyelt kérdés
Főleg munkában sokat látom, hogy van aki túl konfrontatív. Én inkább az a típus vagyok, aki egy darabig bírja majd valami apróságon elpattan a húr.

#vita #Konforntáció
2020. szept. 19. 12:24
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha igazságtalanul, vagy folyamatosan negatívan érint a döntés, akkor szerintem szóvá kell tenni, mert az ember belülről csak gyötri magát és ha egy kisebb valami történik, azon fog kirobbanni az egész feszültség és senki nem érti, miért éppen ezért és most?

Inkább az a lényeg, hogy az ember aránylag higgadtan tudjon kommunikálni, mert az ordibálás, kiakadás soha nem vezet eredményre. Igaz, van hogy a higgad kommunikáció sem, de akkor le kell vonni a konzekvenciát és tovább állni.

2020. szept. 19. 12:28
 2/4 anonim ***** válasza:
Ennek a határa szinte személyenként más és más. Lehetetlen egyöntetűen megszabni. Függ attól is, hogy mi a téma, meg a személyek adottságaitól is.
2020. szept. 19. 15:29
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok konfrontatív, annak az elkerülője vagyok. A munkahelyemen van egy manipulátor, akivel nem bìr senki, én sem, vele szokott lenni parttalan viták lenni.
2020. szept. 19. 19:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Pl hogy az mennyire löki őt távol a konfort zónájától és ez mennyire szükséges.
2020. szept. 19. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!