Fiúk! Nektek tetszenek a rocker lányok?
Tudom, hogy a belső a fontos és nem a külső.
Ezért ez a kérdés csak odáig terjed, hogy tetszik-e nektek, ha egy lány rocker és úgy öltözködik?
Vagy mi a véleményetek erről?
Imádooooom 😍😍😍
Nekem kedvenc stílusaim egyike viseletben. Persze ha nem csak úgy öltözik hanem rock zenét is hallgat akkor még jobb :D
Ha elég extrém külsőre az se hátrány.
Valamint ha még esetleg szemüveges vagy fogszabályzós az csak bónusz szerintem 😅
De az összes rocker csajt megbámulom ha látom és az a baj hogy szó szerint, nagyon feltűnően nézem meg őket. De ha egyszer bejönnek...
Igen! :)
És egyetértek az 1-essel: a nagyon kisminkelt, nagyon elvont külsejű, nagyon feltűnni akaró egyedek már inkább taszítanak, de aki megtalál egy kellemes középarányt, akkor az számomra imponáló.
Még az sem zavar, ha a bandás pólója nem passzos, nőies szabású, hanem uniszex, és kicsit lóg rajta. Sőt, még tetszik is ez a fajta lazaság és "slamposság" egy nő részéről.
Lehet megkövezni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!