Mit tegyek, ha meg vagyok győződve róla, hogy nem vagyok emberek közé való?
Főleg, mert mikor 4 vagy 5 éves voltam és néztem az Aladdin-t mikor a jázminra kiabál az árus aztán le akarja vágni a kezét, arra felizgultam. Kicsit megijedtem, de egyböl megállapitottam, hogy mazohista hajlamaim vannak.
Meg általános iskolában véletlen egy követ dobtam egy másik fiúra, szóval agresszív is vagyok.
Rendben értem, már öt évesen tudtad h. mazohista hajlamaid vannak. Ez tetszik, szuper értelmes kiskölök lehettél iszonyatos lexikális tudással.
De most komolyan mi a gond jelenleg?
Ha Neked így jó akkor ne menj. Ha pedig nem jó, akkor menj.
Mivel nem írod miért ez a meggyőződésed nem hiszem h. segíteni tudnánk.
"hogy mazohista hajlamaim vannak."
Bocsánat, nem mazohista, szadista.
Egy hajszál választ el attól, hogy sorozatgyilkos legyek. Óvodában megnyomkodtam egy lány hasát műanyag késsel. Általánosban elképzeltem, hogy a lányokat elrabolom, és az alagsorban megkötözöm. Elképzeltem, hogy guillotine alá rakom a fejüket.
Ez még szerintem se normális, de ilyenkor ez nem tudatos, de mindig ilyen gondolataim támadnak.
Már konkrét lefejezéseket rajzolok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!