Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit csinálnál, ha kiderül,...

Mit csinálnál, ha kiderül, hogy ismersz valakit, gyakorikerdesek.hu-ról?

Figyelt kérdés
Tehát hogy itt valakiről kiderül, hogy te ismered igazából

2020. aug. 31. 13:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
58%

Velem már történt ilyen :)

Gimis osztálytárs volt és a kérdésében ismertem rá. Konkrétan minden stimmelt, amit leírt, aztán összeraktam. Nem privátban írtam neki választ, ahol óvatosan leírtam, hogy megszólalásig hasonlít az ő története egy gimis társaméhoz és persze magára a kérdésére is válaszoltam. De nem vittem tovább, nem írtam neki, és ő sem nekem. De szerintem jobb így, mert tudom, hogy rosszul érezné magát, ha kitudódna a kérdése. (suli témájú)

Általánosságban szólva sem hinném, hogy rá írnék bárkire is, csak mert felismertem. Esetleg akkor igen, ha nagyon közeli barát/ismerős és közvetlen a kapcsolatunk.

2020. aug. 31. 23:16
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
10-es Nem igazán, én olyan magamnak való vagyok, velem nehéz barátkozni. De sokszor írt, meg segített ha úgy volt, aztán hamar el is tűnt a cégtől:)
2020. szept. 1. 06:40
 13/15 anonim ***** válasza:
Szerintem ráírnék privátban és jót nevetnénk rajta. :D
2020. szept. 16. 07:18
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Én egyszer kiírtam egy kérdést egy gimis házi feladattól, ami évfolyam szintű volt.

Kaptam sok hasznos választ és egy privát üzenetet is, amelyben rákérdeztek arra, hogy csak nem az xy tanár adta. Mondom de:D

Nem derült ki végül ki volt, csak, hogy melyik osztályból.

2020. szept. 16. 12:01
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Fogalmam nincs de kicsit megijednék ha rájönne,és mit gondol hogy én ide irkálok
2020. szept. 29. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!