Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Anglia veszélyes hely?

Anglia veszélyes hely?

Figyelt kérdés
Úgy értem éjszaka kimenni veszélyesebb mint például itthon?
2020. aug. 28. 18:11
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem mindegy, hogy a londoni gettóról van szó vagy egy vidéki kis faluról.
2020. aug. 28. 18:23
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Olyan nincs, hogy Anglia. De ha arra gondolsz, hogy szar munkat vegezve szar helyen lakva, akkor lehet olyan elmenyed, mint Magyarorszag kevesbe szar reszen.
2020. aug. 28. 18:29
 3/8 anonim ***** válasza:
80%

2-es, tanultál földrajzot???

[link]

2020. aug. 28. 18:39
 4/8 anonim ***** válasza:
83%
Hát jó nagy katasztrófa lehetett ott, ha nincs Anglia, mert múlt héten még volt...
2020. aug. 28. 19:09
 5/8 anonim ***** válasza:
81%
4-es! Látod, kijavítottam, egyből lepontozott :D Ez életében nem hagyta el a faluját xD
2020. aug. 28. 19:11
 6/8 anonim ***** válasza:
61%
Anglia nincs, mint homogen, milyen hely. Mert az is Anglia, es nagyon nagy, a country, ahol angolok a kukasok, angol a vecesneni, az utcan hagyja a postas a csomagot, mert nincs lopas. Erre mertem celozni.
2020. aug. 28. 19:57
 7/8 anonim ***** válasza:
46%
Eléggé az, dehát Szíria és Fekete-Afrika közös gyarmataként másmilyen nem is nagyon lehetne.
2020. aug. 28. 20:00
 8/8 anonim ***** válasza:
Valamivel érthetőbben is fogalmazhattal volna. Az, hogy egy angol (brit) nem megy el wc-s néninek, érthető, hiszen az semmit se fizet. Itt, Írországban is csak a nyelvet nem beszélő kelet-európaiak vallalnak ilyen kulimunkát. De ez normális, otthon is az alja réteg megy el közmunkásnak, aki masra alkalmatlan.
2020. aug. 28. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!