Széchenyi egyetem gólyatáborában miért nem a szaktársakkal osztanak egy csapatba?
Figyelt kérdés
Miért pakolják össze a mindenféle szakra jelentkezett embereket, akikkel nem is fogunk találkozni az évek akatt max. futólag (vagy se), ahelyett hogy az azonos szakon lévők alkotnának egy csapatot? Olyan logikátlan nekem.2020. aug. 18. 19:26
1/4 anonim válasza:
Nem tudom, ezt miből gondolod. Pont hogy arra törekednek, hogy a csapatokban ugyanazon szakos vagy karos gólyák legyenek.
2/4 A kérdező kommentje:
Mikor én voltam (igaz 2 éve) , akkor kemény 2 darab ember volt az 50-ből a szakomról. Meg még pár ember a karról.
2020. aug. 18. 19:57
3/4 anonim válasza:
Én 1 éve voltam, akkor mindenki vagy gazdinfós volt (mint én) vagy mérnökinfó a csapatban, so teljesen jó volt.
Nem tudom, lehet 2 éve így sikerült összehozni. De alapvetően arra törekednek, hogy egy szak/kar legyen.
4/4 anonim válasza:
Igen én is úgy olvastam az insta oldalukon, amikor volt ilyen kérdezz-felelek valamelyik nap, hogy igyekeznek az ugyanolyan szakosokat egybe tenni. Hát majd meglátjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!