Hogy lehetne neki szépen megmondani, hogy senkit nem érdekel?
Sziasztok!
Itt gyakorin van egy társaság akivel egy kérdés alatt szoktunk beszélgetni. Viszont jött egy új csaj is és folyton arról beszél, hogy ő egyszer bepisilt. De ez senkit nem érdekel (nem csak gondolom, már mások is mondták). Mindig időnként felhozza a témát.
Hogy lehetne vele megértetni, hogy ez undorító és senki nem kíváncsi rá?
Miért nem csináltok face csoportot vagy discord vagy akármi?
Egyébkent meg Itt anonim vagy, senkit nem érdekel ha elkuldod a rákba..
Köszönöm a válaszokat!
Viszont kedves 3-as.
"Lehet társaságra vágyik,csak mindenki ez miatt elutasítja."
Úgy köszönt nekünk, hogy "Sziasztok, xy vagyok és általánosban bepisiltem ezért ez a nevem." Senki nem kérdezte, mégis elmondta. Megkértük szépen, hogy hagyja a témát, de nem. Folyton újra és újra felhozza a témát.
Viszont a kettesnek igaza van, szétakar minket szedni, mert mostmár jeleztem, hogy írjanak nekem ha már nem ez lesz a téma és jelentkezem. Úgy tűnt nem beszélünk erről többet majd amint visszatértem, rögtön mondta, hogy "Na és ugye általánosban bepisiltem. Jaj bocsi, elfelejtettem, hogy itt vagy. Hát akkor viszlát, majd írunk!" Szóval úgy nézem ki akar engem iktatni. :/
Mégegyszer köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!