Hogy tudnék barátnőt szerezni?
9# A barát és barátnő szerzés közt semmi kapcsolat nincs.
Attól még hogy valaki nem képes megfelelően barátkozni lehet jó a nők körében. Ilyen vagyok például én.
Úgy mentem el heti 1-2 külömböző lánnyal tinderről randira, hogy 0 barátom volt, mégis jól kijöttem a lányokkal romantikus értelemben.
Szóval ez nem úgy működik, hogy legelsőnek megtanulok barátkozni majd csak utána lehetséges a barátnő.
Szerény, de biztató mosoly kíséretében felveszed a szemkontaktust.
Ha vevő rád, akkor biztató viszontmosolyt vagy figyelmet kapsz.
Megdicséred, ami dicséretes rajta. Pl.: a haját, a ruháját, az arcát, a mosolyát, a szemeit. Ha vevő a szövegedre, akkor megköszöni a dicséretet. Te pedig megemlíted a randit...
Ha nem vevő rád és beszól, akkor egy rövid "bocsánat"-tal elengeded.
(Lehet, egy következő találkozásnál már ő jelzi, hogy emlékszik rád és már bánja hogy elutasított...)
Perszer az is lehet, hogy valakinek nem jössz be, de ez általában inkább olyankor fordul elő, ha a csajnak párkapcsolata van.
Fontos, hogy udvariasan kell elengedni a visszautasítókat is.
Szinte bárhol lehet ismerkedni (hiszen az emberek jönnek mennek a világban és ha elszalasztod a pillanatot, lehet soha az életbe nem találkozol vele többet.)
Erőltetni semmit nem szabad, ha könnyen nem megy akkor azt általában el kell engedni. (Ha látod, hogy a csaj bizonytalan, akkor bátorítsd.) Telefonszámod mindig előre add meg. A csaj megadja fogadd el, ha nem akkor ne erőltesd.
Ha megakarja adni a számát, add oda neki a telódat, hogy írja bele ő.
És mutatkozz be, ha szóba áll veled.
Beszélgetni, pedig a leghétköznapibb dolgokkal kell kezdeni.
Pl.: Mivel foglalkozik, hova szeret járni, mi a hobbija, szóval természetes és őszinte legyél. Ha őszinte vagy arra nagyon hamar ráéreznek és az nagyon bejön nekik. :)
Menni fog, meglátod. :))
12#
Ohh, szerencsés alaknak születtem? Ezt sajnos nem mondta el senki.
A pszichiáter és pszichológus azt modnta kórosan szorongok, pánik betegségem van kialakulóban és hogy paranoid tüneteim vannak.
A endokrinológus azt mondta túl súlyos vagyok és cukorbetegség gyanus vagyok és gyorsan fogynom kéne.
Nem tudom, hogy ez szerencsés születés-e és hogy engem csajozó gépnek teremtett isten a földre de ha igen, akkor elég alacsony a kritérium hozzá :D
Nekem sem jött be elsőre a tinder, de folyamatosan változtattam a megközelítésemen hónapokon át míg bejött és kifejezetten jó voltam. Ez nem általánosítás ... bárki megtudja csinálni, csak sokan nem esten túl a "Szia, hogy vagy" fázison és beragadnak, majd csodálgoznak hogy semmi sem sikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!