Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogy tudnék barátnőt szerezni?

Hogy tudnék barátnőt szerezni?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok,és még szűz is...valahogyan tudok az extroverált és introverált személyiség között váltani a hozzáállással,nem vagyok rágörcsölve a dologra,és egyszerűen csak jó lenne,ha lenne,és csak egy nyugodt,stressz,görcsmentes,normális kapcsolatot szeretnék.(Ebbe belefér az is,hogy stresszes,pl elmegyünk egy vidámparkba aztán felülünk egy forgókerékre,ami 500 méterig felemel,meg benne lehet az is,hogy valami újat tanulunk,vagy valami olyat kipróbálunk amit még nem próbáltunk,stb,csak ne abból álljon az egész,hogy veszekszünk hetente 3x,stb stb,tehát legyen egészséges,és ha gáz van felnőtt módjára kezeljük) Hol tudnék ilyen szándékokkal ismerkedni?
2020. aug. 4. 01:37
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

9# A barát és barátnő szerzés közt semmi kapcsolat nincs.

Attól még hogy valaki nem képes megfelelően barátkozni lehet jó a nők körében. Ilyen vagyok például én.

Úgy mentem el heti 1-2 külömböző lánnyal tinderről randira, hogy 0 barátom volt, mégis jól kijöttem a lányokkal romantikus értelemben.

Szóval ez nem úgy működik, hogy legelsőnek megtanulok barátkozni majd csak utána lehetséges a barátnő.

2020. aug. 4. 13:29
 12/20 anonim ***** válasza:
Kedves #9! Lehet, hogy nálad nem így működik. Ebben az esetben bizonyára szerencsés alkatnak születtél. Sokaknál azonban kifejezetten így működik, nem minden ember Te vagy. Nem minden embernél úgy működik ahogy nálad ezért ne általánosíts. Lehet, hogy Neked bejön a Tinder vagy a társkeresőzés, nekem nem. Lehet, hogy egy harmadik embernek megint bejön és egy negyedik embernek megint nem. Ezt nem tudhatod és nem is döntheted el egymaga egy személyben ezért kérlek, hogy mindig kizárólag csak a saját magad nevében beszélj. Ne akard előírni ki mit csináljon, hogyan ismerkedjen. Én mondtam egy lehetőséges módot ami szerintem beválhat, Te mondtál egy másikat ami szintén beválhat és nincs is ezzel semmi baj. Ugyanakkor a saját véleményedet ne akard rákényszeríteni ennyire agresszíven másokra mivel az hosszú távú biztosan nem lesz kifizetődő! Szép napot kívánok Neked is és mindenki másnak!
2020. aug. 4. 13:43
 13/20 anonim ***** válasza:
Vagyis kedves #11, na! Nem magamnak címeztem a mondanivalómat... Haha...
2020. aug. 4. 13:45
 14/20 anonim ***** válasza:
Egyébiránt írom is, hogy van szerelem első látásra, tehát valószínűleg nem értetted teljesen pontosan amit leírtam.
2020. aug. 4. 13:52
 15/20 A kérdező kommentje:
Mondom,hogy kereket csak egy buta példának írtam,tehát én pl félnék felülni egy ilyenre,tehát a koncepció az volt,hogy nem gáz,ha valami olyat próbálunk ki,amit még sose,tehát nem gáz,ha nem csak abból áll a nap,hogy beszélgetünk azt annyi....nem vagyok rágörcsölve,csak egy jó tanácsot vártam...
2020. aug. 4. 16:08
 16/20 A kérdező kommentje:
6 os. Akárhol,ha megtetszik xy valahol,bárhol,nyugodtan menjek oda,mutatkozzak be,és hívjam el? Tehát nem kell feltétlen ismerősök által,akár egy kutyát sétáltató nőhöz is odamehetek,és elhívhatom beszélgetni? De mi a szöveg? Szia xy vagyok, mit szólnál egy beszélgetéshez?(Nem tulbonyolitani akarom,csak akarom tudni,hogy mit illik mondani)
2020. aug. 4. 16:10
 17/20 anonim ***** válasza:

Szerény, de biztató mosoly kíséretében felveszed a szemkontaktust.

Ha vevő rád, akkor biztató viszontmosolyt vagy figyelmet kapsz.

Megdicséred, ami dicséretes rajta. Pl.: a haját, a ruháját, az arcát, a mosolyát, a szemeit. Ha vevő a szövegedre, akkor megköszöni a dicséretet. Te pedig megemlíted a randit...

Ha nem vevő rád és beszól, akkor egy rövid "bocsánat"-tal elengeded.

(Lehet, egy következő találkozásnál már ő jelzi, hogy emlékszik rád és már bánja hogy elutasított...)

Perszer az is lehet, hogy valakinek nem jössz be, de ez általában inkább olyankor fordul elő, ha a csajnak párkapcsolata van.

Fontos, hogy udvariasan kell elengedni a visszautasítókat is.

Szinte bárhol lehet ismerkedni (hiszen az emberek jönnek mennek a világban és ha elszalasztod a pillanatot, lehet soha az életbe nem találkozol vele többet.)

Erőltetni semmit nem szabad, ha könnyen nem megy akkor azt általában el kell engedni. (Ha látod, hogy a csaj bizonytalan, akkor bátorítsd.) Telefonszámod mindig előre add meg. A csaj megadja fogadd el, ha nem akkor ne erőltesd.

Ha megakarja adni a számát, add oda neki a telódat, hogy írja bele ő.

És mutatkozz be, ha szóba áll veled.

Beszélgetni, pedig a leghétköznapibb dolgokkal kell kezdeni.

Pl.: Mivel foglalkozik, hova szeret járni, mi a hobbija, szóval természetes és őszinte legyél. Ha őszinte vagy arra nagyon hamar ráéreznek és az nagyon bejön nekik. :)

Menni fog, meglátod. :))

2020. aug. 5. 21:48
 18/20 A kérdező kommentje:
Utolsó nagyon köszönöm!Viszont ezt csak úgy vad idegen emberekkel,úgy hogy pl ül egy kávézóban,és én odamegyek? Vagy akár sétál egy szimpatikusnak tűnő velem szembe és megállítom menet közbe és köszönök?
2020. aug. 5. 22:36
 19/20 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom...random odamenni akárkihez és leszólítani úgy hogy nem is ismered, nem tudod hogy van-e barátja stb...meg néhányan lehet úgy vennék hogy zaklatod ( ami persze nem igaz, de nem mindenki vevő erre ). Igazából erre nem kell rágörcsölni, nincs belevésve sehova se hogy neked mikor és hány évesen kell szerezned barátnőd hogy jó életed legyen utána. Majd alakul a dolog, az emberek nagy százaléka sem úgy talál barátnőt/barátot hogy "akkor most nekem kell valaki mert muszáj". Csináld ugyanazokat a dolgokat amit eddig és hidd el egyszer megtalálod az igazit.
2020. aug. 26. 16:05
 20/20 anonim ***** válasza:

12#

Ohh, szerencsés alaknak születtem? Ezt sajnos nem mondta el senki.

A pszichiáter és pszichológus azt modnta kórosan szorongok, pánik betegségem van kialakulóban és hogy paranoid tüneteim vannak.

A endokrinológus azt mondta túl súlyos vagyok és cukorbetegség gyanus vagyok és gyorsan fogynom kéne.

Nem tudom, hogy ez szerencsés születés-e és hogy engem csajozó gépnek teremtett isten a földre de ha igen, akkor elég alacsony a kritérium hozzá :D

Nekem sem jött be elsőre a tinder, de folyamatosan változtattam a megközelítésemen hónapokon át míg bejött és kifejezetten jó voltam. Ez nem általánosítás ... bárki megtudja csinálni, csak sokan nem esten túl a "Szia, hogy vagy" fázison és beragadnak, majd csodálgoznak hogy semmi sem sikerül.

2020. aug. 26. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!