Mit tegyek?Félig roma vagyok, és egyszerűen már nem bírom az előítéletet.
Nem kell a romákhoz menni, ha primitív, iskolázatlan embereket akarsz látni.
Egyébként tudom, hogy nem nyugtat meg, de ebben a sztoriban a kedves édesanya az, akinek gyeptégla van az agya helyén.
Sajnos ezt csak azoknak a retkeknek köszönheted,akik miatt kialakult ez az erős utálat a cigányok iránt. Minden embernek van normális, beilleszkedni tudó,dolgozó roma ismerőse/kollégája/barátja, (nekem több is) de sajnos az arányok annyira rosszak,hogy ez kevés az elfogadáshoz vagy ahhoz,hogy ne legyen előítélet. Sajnállak,ahogy a többi rendes fél vagy teljesen romát is,de ahogy szoktam mondani "akit 9 kutya megharap,félni fog a 10.-től is,bármit is csinál".
Tenni ez ellen nem tudsz,ez ellen a legjobb barátod tehetne,hogy kiáll melletted és megbeszéli a szüleivel,hogy te nem egy alulszoc.retkes putrilakó vagy,hanem rendes,normális és mellesleg a legjobb barátja.
nem csodálom, hogy az anyja ilyen
ez nem rasszizmus, szimplán egészséges elővigyázatosság, ami a legtöbb esetben jogos és remélhetőleg elég is
ha azt akarod, hogy elfogadjon, akkor elég sokat kell bizonyítanod, a gusztustalan életmódot élő c1g4nyok miatt
ezzel együtt kell élned, a c1g4nyok a valódi rasszisták, ők szidják a magyarokat akiken élősködnek, ha teheted került el te is őket, mert ha velük lógsz, akkor ne véletlen bélyegeznek meg téged is
4
Költözz Szabolcsba, a sorra drágám. Majd meglátom mennyi idő után lennél előítéletes. Meg kicsit nézz a világban, ne játsz struccpolitikát.
Mivek kitörölték a válaszomat, újta kiírom.
Szinte minden cigány utálja a magyarokat, ezért a magyarság körében is van cigányellenesség. Szerintem nincs olyan magyar ember, akit a magyarsága miatt ne szóltak volna meg a cigányok legalább egyszer életében.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!