Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Tudnatok i segíteni a kommunik...

Tudnatok i segíteni a kommunikációba ?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Valaki tudna adni valamilyen tanácsot a kommunikációm terén ? Mert sajnos elég rosszul megy nekem a kommunikáció, mert nem nagyon vagyok társaságban. Valakinek ha esetleg lenne kedve velem beszélni, és tudna segíteni a kommunikációba azt nagyon megköszönném! 🙂

18 F

2020. aug. 1. 20:55
 1/10 anonim ***** válasza:
25%

Anyukádnak tudsz köszönni, akkor a szomszédnak is menni fog vagy egy csajnak...

Ha kevés szót ismersz, akkor olvass könyveket...

Mi ebben a nehéz?

ui: a segítő beszédet szóban vagy pötyögve érted vajon...

2020. aug. 1. 21:12
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem a köszönésről van itt szó xd. Olvasok könyvet amúgy. Arrol van szó, hogy kifogyok a témákból
2020. aug. 1. 21:30
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem mindenki szereti a szófosó embereket.
2020. aug. 1. 21:31
 4/10 anonim ***** válasza:
48%

2

Mé, mi vagy te, hírolvasó, hogy hallgatóknak fecsegsz???

A beszélgetés egy labdajáték ide oda, tehát a másik oldalt is vond be.Ha nem megy, akkor ott ne erőlködjél, minek...

2020. aug. 1. 21:39
 5/10 A kérdező kommentje:
Ahhoz hírfosónak kell lenni valakinek, hogy beszéljen ? Az kemény... Én bevonom a másik oldalt, de ha a másik is kifogyott a szóból meg ha új emberekkel akarok ismerkedni akkor már beszélnem is kell tudnom velük.
2020. aug. 1. 21:49
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem kell ennyire görcsösen állni hozzá. Ha annyira nincs közös témátok, akkor amúgy minek is erőltetnéd vele a kapcsolatot?
2020. aug. 1. 21:55
 7/10 A kérdező kommentje:
Az igaz, tudom. De ha nem próbálok fejlődni és tágítani a komfortzónámat meg a látási körömet hát nem is fogok tudni.
2020. aug. 1. 21:57
 8/10 anonim ***** válasza:

És mi a konkrét kérdésed?

Amúgy rengeteg könyv van ebben a témában.

2020. aug. 1. 22:05
 9/10 anonim ***** válasza:

7

Akkor tudsz beszélni valamiről, ha ismered...s mi a válasz akkor?

Informálódás...s így nincs is értelme kérdésednek, mert csak tenned kellene ugye...azt meg nem teszed.

2020. aug. 1. 22:10
 10/10 A kérdező kommentje:
Okes
2020. aug. 1. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!