Szerintetek is egy vacak oldal lett a gyakori a sok kamu és perverz kérdés miatt?
Mindig is voltak kamu és idióta kérdések, de mostanában azt látom hogy minden kategóriában van egy egy ember aki naponta felteszi ugyanazt a kérdést máshogy fogalmazva, persze vagy kamu vagy valami perverz itt éli ki vágyait...
Az ember ha komolyan kérdezne valamit csak bántó válaszokat kap, sértegetik egymást az emberek és nem segítenek, holott ez lenne az oldal lényege. Akik itt élik ki kisebbségi komplexusaikat miért nem találnak értelmes hobbit maguknak?
Az a szomorú, hogy egy ideje hiába jelenti az ember, egyszerűen nem törlik. De ha felhívod a figyelmet, hogy ez kamu kérdés, akkor meg törlik a választ.
Nyilván megértem, hiszen "anyagilag" a kamu kérdezők pörgetik az oldalt, ők generálják a látogatottságot.
A kamu kérdéseket meg a perverzeket ki lehet szűrni, lehet jelenteni, azzal nem tudsz mit csinálni, hogy vannak ilyen emberek.
Engem pl sokkal jobban zavar, hogy az emberek a hasznos válasz gombra azt hiszik, hogy az tetszik/nem tetszik gomb és gyakorlatilag sokszor úgy van lepontozva az ember, hogy valójában az 100%ban valid és hiteles válasz a kérdésre. Gyakorlatilag, ha valaki megkérdezi, hogy nálad most milyen idő van, akkor simán lehet csak 50%ban hasznos, attól függően, hogy a napos vagy az esős időt kedvelők olvasták el a válaszod. Nonszensz.
Illetve még a sorozatban ismétlődő kérdések: a tanulós kategóriában naponta 100x olvasható a “lesz-e rendes oktatás szeptembertől”, a gyerekvállalás kategóriában a világ összes névkombinációját megkérdezik szintén naponta 100x, vagy a családos kategóriában a lázadó kamasz, aki nem bírja tovább a szüleivel, de dolgozni, elköltözni nem tud, na ezzel is találkozom rendszeresen. Nem értem, miért nem lehet ezeket jobban kiszűrni és törölni, ami egyszer már elhangzott a közelmúltban?
Ezzel nagyon egyetértek. Leginkább a bántó válaszok részével. Nemrég regisztráltam, mert ki szerettem volna írni egy kérdést. Első kérdésem volt. Egyik válaszoló nekem támadt valami olyasmivel, hogy : hányszor kérdezed még meg?? Nagyon naiv vagy, ha kitörlöd a kérdésem, nem hiszem el, hogy elsőre nem fogtad fel a válaszokat.
De ezt durvább hangnemben.
Tudni illik, nem találtam ugyanolyan kérdést, amilyen az enyém volt, de még hasonlót sem, mégis.. Szentül állította, hogy "de, igen, mindegyik kérdés az enyém"...
Hát jó.. Én nem fogok leállni veszekedni senkivel. Főleg nem egy ilyen miatt.. Meg ez a sok kamu kérdés.. Ahh.. Elég rossz :/
Ez az oldal már nagyrészt tényleg csak perverzek meg bunkók találkozó helye. TISZTELET A KIVÉTELNEK!!!
meg az a baj, hogy a sok nem 16 éves gyereket nem törlik le, bezzeg ha "ugyanazt" a kérdést írom ki kétszer, egyből észreveszik.. Még akkor is, ha az a két kérdés egész terjedelmében különbözik..
Nem olvastam a válaszokat, de az átlag magyar embernek, sőt nem csak annak általában nagy baj van a fejében xd
Idejön aztán "kiéli magát" bevallom én is csináltam már hasonlót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!