Hol tudok spanyol anyanyelvű emberekkel beszélgetni?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Spanyolul tanulok, de még sosem használtam gyakorlatban. Szívesen beszélgetnék spanyol emberekkel.
Vannak ilyen oldalak?
2020. júl. 23. 10:28
A kérdező szavazást indított:
Nem tudok ilyen oldalt mondani
Ismerek ilyen oldalt, leírom kommentben
8 szavazat
4/8 anonim válasza:
Az Interpals weboldalt én is ajánlom, és esetleg még a penpalworld.com-ot.
6/8 anonim válasza:
Engem is ez foglalkoztat, mert durván fél éve el kezdtem tanulni (tanfolyamon) és tök jó lenne a beszédet gyakorolni, mert arra nem igazán van lehetőség sajnos. Az Interpalst én is ismerem, csak hát hiába írtam le mi a célom az oldalon, azaz a spanyol gyakorlása, kb mind olyanok írtak, akik egy szót sem tudták spanyolul, csak úgy szimplán rámírtak hogy mizu. Én meg nem vagyok sajnos az a típus, aki random emberekre el kezd ott ráírogatni, pedig itt ezt kellene. Még az italki meg a hellotalk ilyen elvileg. Hát mindenesetre sok sikert !
7/8 anonim válasza:
Spanyolországbaaaaaaaaaan! :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!