Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ki a leghíresebb magyar ember?

Ki a leghíresebb magyar ember?

Figyelt kérdés

És ki az akiről tudják is hogy magyar?

Nekem elsőre Palvin Barbi ugrik be, de szerintem nem sokan tudják róla hogy magyar.

2020. júl. 17. 21:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Palvin Barbi...pffff....grat. 😄
2020. júl. 17. 22:03
 12/16 anonim ***** válasza:
50%

Világszinten leghíresebbnek Puskást mondanám, és esetleg Lisztet.

Ami a jelent illeti: Orbán és Palvin Barbara.

Kodály és Bartók talán annyira nem "mainstream", de a zene világában világszerte ismerik és elismerik őket.

Olaszországban Osvárth Andrea, Cicciolina és Henger Éva. Meg a hiresebb focisták, természetesen ☺

A tudósok, feltalálók témában siralmas a tudásuk külföldön, Olaszországban legalábbis fogalmuk sincs Szentgyörgyi Albertről, Neumannról, Semmelweisről pl.

Bíró Jánost se tudják ki pedig a golyóstoll olaszul biro, róla elnevezve!

Aztán vannak a hollywoodi hírességek. George Cukor, Michael Curtiz (Kertész Mihály), Tony Curtis, Paul Newman, Goldie Hawn. Ők híresek nem tudom hogy az átlagemberek közül mennyien tudják hogy magyarok.

Rocksztárok, Paul Stanley, Gene Simmons, Mark Knopfler. Szintén kérdéses ki tudja hogy magyar származásúak.

Alanis Morrisette, Kesha, Leslie Howard, Drew Barrymore.

2020. júl. 17. 22:19
 13/16 anonim ***** válasza:
Puskás. Még a mexikói kis faluban is tudták, hogy magyar. Rögtön mondták, amikor megtudták, hogy magyarok vagyunk.
2020. júl. 17. 22:25
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
puskás öcsi neve a legismertebb a világban
2020. júl. 17. 22:25
 15/16 Tabbouleh ***** válasza:
0%
Én😂
2020. júl. 18. 00:39
 16/16 anonim ***** válasza:
70%
Soros György
2020. júl. 18. 06:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!