Elvesztek a facebook ismerőseim, mit lehet tenni ilyen esetben?
Mekkora troll a tesód.
Új profilt csinálj , és írd ha kérdezik, hogy miert van új : kellett a face-nek személyim , én meg nem adom meg.
Ennyi.
Ha szánalmas, ha nem; ez van;ez az igazság, hogy a kishúgod ezzel játszadozott a telefonodon, mert szórakoztatónak találta; hogy törölgeti az ismerőseidet. Írd le szerintem mindenkinek; hogy bocsi, de ez történt, hogy nem gondoltad volna, nem számítottál rá, hogy a hugod belepiszkál a telefonodba. Ja és nem kell ennyiszer beírni, elég, ha egyszer legépeled, utána bemásolgatod mindenkinek. Sajnos szerintem mást nem tudsz tenni.
A másolás az kijelölöd a szöveget, rajta jobb klikk egérrel rámész: másolás; utána jobb klikk megint, rámész oda ahova be akarod szúrni ezt a szöveget; belekattintasz abba a szövegdobozba/chatablakba; és jobb klikk megin tehát , és akkor beillesztés. Ha angolul van, akkor kijelölés és jobb klikk után copy a másol; paste a beilleszt.
A törlésről nem kaptak értesítést.
Minél hamarabb jelöld vissza őket, ha kérdezik, azt is írhatod, hogy nem tudod mi történt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!