Merjek még ilyen "versenyen" indulni ?
Sziasztok! Azzal a kérdéssel érkeztem ide, hogy hamarosan (szerdától) menni fogok egy táborba ahol mindig egy játszótéren vagyunk, és egy dombos részen szoktunk lefelé versenyezni (elég meredek 15-25, méter) az ott lévő műanyag kismotorokon. A probléma ott van, hogy már tavaly is erősen kilazult 1 kerekem, pedig még csak 67 kg voltam, az egyik barátom alatt, aki kb 75 kg körül lehetett szó szerint roncsá tört. Na most én 83 kg vagyok egy másfél hónapos mérés alapján, de azóta tükör alapján is több vagyok, de kértem kölcsön már mérleget és majd megmérem magam. A többség pár évvel fiatalabb tehát a 40-50 kg-ukkal simán száguldoznak. Sajnos szinte minden edzsést beszüntettek a vírus miatt tehát kb csak a birkózás és a futás ami meg kevés a sok (és tényleg borzasztó sok) csoki meg egyebek mellé.Merjek még indulni ilyenen ? Magasság segitene megmondani ? Sajnos ezeken nem résztvenni az kb egyenlő egy teljes kiközösítéssel. Ennyi idő alatt lefogyni lehetetlen, de persze azt is tervezek majd, szóval egyél kevesebbet kommenteknek ajánlom a melegebb éghajlati tályakat.
A hejjeszírászi szútár nem volt kéznél, ezért bocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!