Mért nem vagyok nekik szimpatikus?
Nemrég kerültem egy új baráti körbe, egy barátnőm vett rá hogy járjak le velük stb.
Párszor lementem találkozgatni, nevetgéltem beszélgettem az illetőkkel, de valahogy úgy éreztem nem is nagyon érdeklem őket szóval mintha átnéztek volna rajtam.
A másik barátnőm (aki ugyanúgy ùjként csatlakozott) rá figyeltek meg beszélgettek vele ő viszont letudta egyszavas válaszokkal.
Igaz a barátnőm szép, meg jó az alakja de igazából nekem is.
Én vagyok az egyetlen szemüveges, de szerintem jòl áll nekem és divatos, lehet ezért nem vagyok nekik szimpi?
Fiúk nektek bejönnek a szemüveges lányok?
Köszi a válaszokat, utolsó igazad van de lehet csak mert még nem is ismernek annyira.
Összességében meg nemtudom mért nem vagyok szimpi senkinek...lehet csak rossz emberekkel hoz össze a sors mindig :/
11
Akkor ne a sorsra bízd az ismerkedést talán, hanem te válaszd ki ismeretségedet.
Ismerkedj ott, ahol jól érzed magadat s látod, hogy más is, több az esély;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!