Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Honnan tudhatom, hogy beszélge...

Honnan tudhatom, hogy beszélgetni szeretne, vagy mindig csak illemből kérdez valamit?

Figyelt kérdés

Huszonéves felnőttként magán zeneórákra járok egy tanárhoz. Óra után mindig mikor pakolom el a hangszert így egy kis csend után mindig kérdez valami random dolgot. Sose tudom eldönteni, hogy beszélgetni akar, vagy csak a csendet törné meg abban a másfél percben amíg összepakolok. Azt érzem hogy mindketten kicsit nehezen kezdeményezünk, ő elég introvertált, igazából én is, általában az a megoldásom, hogy valamit válaszolok és igyekszem gyorsan elérni az ajtót. De nem nagyon tudom, hogy ezzel most bunkó vagyok, vagy pont hogy jól teszem.

Igazából szimpatikus is, szívesen megismerném jobban, kicsit nonszensz is hogy 2 év után alig ismerjük egymást, pedig minden héten találkozunk. Legutóbb valami NAV-os ügyben is tanácsot kért, korábban a munkámmal kapcsolatban kérdezett, hogy ő is szeretne hobbi szinten űzni valami hasonlót. Utóbbinak még volt értelme, előbbi inkább mondvacsináltnak tűnt...

Hogy próbálhatnám be, hogy amúgy szeretne beszélgetni, csak nem tudtuk megtörni a felszínességet abban a heti két mondatban amíg kimenekülök az ajtón, vagy az a két mondat is csak azt szolgálja, hogy ne legyen kínos csend? Olyan mondjuk akadt már hogy messengeren beszélgettünk.

2020. júl. 6. 15:52
A kérdező szavazást indított:
csak a kínos csendet töri meg
beszélgetni akar, csak nem megy neki
9 szavazat
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Jeget töri meg. Együtt akar dolgozni, ehhez kell egy emberi kapcsolat. Ahhoz meg kommunikációra van szükség.
2020. júl. 6. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!