Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Jól cselekedtem ebben a...

Jól cselekedtem ebben a helyzetben? (lejjebb)

Figyelt kérdés

Recepciósként dolgozom egy szállodában átmenetileg. Odalép hozzám egy ember (nőnek feltételezem, bár elég méj a hangja) hogy szeretne egy bérletet, pontosabban két hetes bérletett a spa részre. Én mondom neki, hogy rendben van, nemsokára kész lesz, hátraszaladok papírért a nyomtatóba. Visszajövök, ekkor beszélget a barátaival. Én szólok neki: öhhm Hölgyem! megjöttek a papírok, ha gondolja kitölthetjük a bérletet! Na most jön a kabaré. Kierült, hogy az illető férfi. És ezért nagyon kiakadt. Elkezdett üvöltözni, hogy mégis mit képzelek. Én higgadtan válaszoltam ,hogy elnézést kérek, rosszul feltételeztem.

Na most mondjátok meg! Vajna Tímeáról ti elhinnétek, hogy férfi? Nem mi? na, az a pacák kb úgy nézett ki. Ember nincs aki megmondja, hogy férfi. Mégis mit várt? Majd kitalálom ,hogy férfi, amikor hosszú barna haja van és női ruhát hord és magassarkút? Már az elején tudtam ,hogy gázos a dolog, de hát na. vannak mély hangú nők.

Egyik kollégám utána "megvígasztalt", hogy látott már ennél rosszabbat is. Rövid haj, borostás szakáll és nőnek vallja magát. Ha le uramozod az a baj, ha le nőzöd az a baj.

2020. jún. 29. 22:27
 1/6 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
55%

Ez is bizonyítja, hogy sajnos ezzel a gender hülyeséggel nagyon rossz felé tart a világ.

Szakállas nő, meg magassarkút hordó férfi...

2020. jún. 29. 22:30
 2/6 A kérdező kommentje:
Háát. ja. vagy férfi vagy nő. döntse el! Felőlem lehet nőből férfi és fordítva is, de aztán nehogy már engem csesszen le azért, mert egy nőről azt hittem, hogy nő.
2020. jún. 29. 22:32
 3/6 anonim ***** válasza:

Jézusom xD

Először néztem, hogy mondom hogy lehet elnézni.

De aztán megláttam a szöveg végét, és az egyetlen reakcióm az volt, hogy: Nope.

Ez bizony nem a te hibád. Biztos van ennek a jelenségnek neve, de nem akarok káromkodni. Nem azzal van a baj, hogy ő transznemű vagy meleg vagy akármi, hanem hogy ilyet csinál. Semmi baj veled kérdező.

2020. jún. 29. 22:58
 4/6 anonim ***** válasza:

Én is így tettem volna, nem csináltál semmi rosszat. Fürdőben dolgozom információpultban. Emberünk már fürdőruhában jön felém (bugyi+melltartó) nyakában nyaklánc (!) és idegesen magyaráz franciául.. Megnyugtatom: “Nyugodjon meg, asszonyom megoldjuk a problémát...” Erre kiderült, hogy a “nő” valójában férfi. Amit ott kaptam tőle.. Csak kommunikációs szinten beszéltem a nyelvet, de lehet jobb is!

Szóval nyugi, előfordulnak ilyenek mindenkivel..

2020. jún. 29. 23:50
 5/6 A kérdező kommentje:
De hogy mégis mit gondolnak "ezek". bikiniben, esetleg hosszú hajjal, cicikkel... Ha a bmw-mre azt mondják, hogy bmw csak mert bmw embléma van rajta, akkor besszam le őket cska azért, mert én volkswagennek mondom?
2020. jún. 30. 00:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Lehet megkérdeztem volna, hogy ha nem nő, akkor ugyan miért visel női ruhát, cipőt. Persze tudom adott helyzetben nem szabad, de valahogy mellékesen megjegyeztem volna, hogy a ruhából gondoltam, hogy egy csinos hölggyel beszélgetek. Lehet zavarba jött volna. Idióta világ ez, idióta emberekkel.
2020. jún. 30. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!