Jól cselekedtem ebben a helyzetben? (lejjebb)
Recepciósként dolgozom egy szállodában átmenetileg. Odalép hozzám egy ember (nőnek feltételezem, bár elég méj a hangja) hogy szeretne egy bérletet, pontosabban két hetes bérletett a spa részre. Én mondom neki, hogy rendben van, nemsokára kész lesz, hátraszaladok papírért a nyomtatóba. Visszajövök, ekkor beszélget a barátaival. Én szólok neki: öhhm Hölgyem! megjöttek a papírok, ha gondolja kitölthetjük a bérletet! Na most jön a kabaré. Kierült, hogy az illető férfi. És ezért nagyon kiakadt. Elkezdett üvöltözni, hogy mégis mit képzelek. Én higgadtan válaszoltam ,hogy elnézést kérek, rosszul feltételeztem.
Na most mondjátok meg! Vajna Tímeáról ti elhinnétek, hogy férfi? Nem mi? na, az a pacák kb úgy nézett ki. Ember nincs aki megmondja, hogy férfi. Mégis mit várt? Majd kitalálom ,hogy férfi, amikor hosszú barna haja van és női ruhát hord és magassarkút? Már az elején tudtam ,hogy gázos a dolog, de hát na. vannak mély hangú nők.
Egyik kollégám utána "megvígasztalt", hogy látott már ennél rosszabbat is. Rövid haj, borostás szakáll és nőnek vallja magát. Ha le uramozod az a baj, ha le nőzöd az a baj.
Ez is bizonyítja, hogy sajnos ezzel a gender hülyeséggel nagyon rossz felé tart a világ.
Szakállas nő, meg magassarkút hordó férfi...
Jézusom xD
Először néztem, hogy mondom hogy lehet elnézni.
De aztán megláttam a szöveg végét, és az egyetlen reakcióm az volt, hogy: Nope.
Ez bizony nem a te hibád. Biztos van ennek a jelenségnek neve, de nem akarok káromkodni. Nem azzal van a baj, hogy ő transznemű vagy meleg vagy akármi, hanem hogy ilyet csinál. Semmi baj veled kérdező.
Én is így tettem volna, nem csináltál semmi rosszat. Fürdőben dolgozom információpultban. Emberünk már fürdőruhában jön felém (bugyi+melltartó) nyakában nyaklánc (!) és idegesen magyaráz franciául.. Megnyugtatom: “Nyugodjon meg, asszonyom megoldjuk a problémát...” Erre kiderült, hogy a “nő” valójában férfi. Amit ott kaptam tőle.. Csak kommunikációs szinten beszéltem a nyelvet, de lehet jobb is!
Szóval nyugi, előfordulnak ilyenek mindenkivel..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!