Introvertáltak, nem irigykedtek ilyenkor a többiekre, akik a strandon, szórakozóhelyeken, bulikban, külföldön tengetik a napjaikat és habzsolják az életet, míg ti a 4 fal közé vagytok szorulva a gátlások miatt?
Introvertált vagyok, nem gátlásos. Ez egy preferencia, azért vagyok itthon, mert jólesik és nem azért, hogy az engem kiközösítő extrovertáltakra verjem a nyálam. Ilyet csak az csinál, aki valójában extrovertált, csak mindenki leszarja, ezért marad neki a négy fal.
Le kellene szokni arról, hogy minden agybajos balfszt introvertáltnak nevezünk.
Egyáltalán nem. Araszolni az M7-esen, főni a tűző napon a sok elhízott koca mellet, belemászni a gusztustalan színű Balatonba, ahova mindenki belepisált már.
Fúj, örömmel hagyom ki az életemből.
Az introvertáltak pont úgy érzik jól magukat, hogy nincs nyüzsgés körülöttük.
Megvan saját terük és jól érzik magukat úgy.
24F, extrovertált
Aki introvertált, az egyáltalán nem élvezi a tömegeket, nem ilyen típusú kikapcsolódásra van szüksége. Aki gátlásosság miatt nem mer ilyen helyekre menni, de amúgy akarna, az extrovertált, csak valamiért fél.
Egyébként egy introvertált ember miért ne járhatna külföldre pl túrázni vagy búvárkodni? Nemcsak az a “nyaralás”, ha valaki hullarészeg végig és minden bulit végigjár!
A kérdésed egyébként egy sajnálkozásba bújtatott lenézés, és ez elég szánalmas.
Én is szeretek kirándulni, utazni, de külföldre például egyáltalán nem vágyom és a "szórakozóhelyek" is taszítanak - nem szeretem a tömeget.
Filmet is jobb szeretek itthon nézni, mert utálom, amikor a moziban mások csámcsogását kell hallgatnom, meg szemetelését kikerülnöm - nem is értem, hogy nem bír ki valaki kaja nélkül 2 órát?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!