Nyáron ciki ha izzadt büdös az ember?
#1 kimaradt a "például" szó.
... például a buszon.
Én például egyszer utaztam buszon, az elmúlt egy évben.
De, amúgy jó a válaszod.
A szag mindenképpen az. Most mondanám hogy maga az izzadás is, de az természetes folyamat... nyilván nem túl esztétikus, ha valakinek tocsog a ruhája. Nem mindenkinek használ az izzadásgátló, egy időben enu is nagyon izzadós voltam.
Öltözködéssel lehet ezt kicsit ellensúlyozni. Kizárólag pamut, anyagában lenge, jól szellőző ruhát kell húzni.
Ha látványosan igénytelen akk igen. Most 40 fokban egy izzadt túrabiciklis vagy akárki nem lesz undoritó,jobb ha hűti magát a teste mintsem halott lenne mert izzadni ciki.
Az a gond ha olyan ordenáré igénytelen az ember h egyszerűen levegőt nem kapsz a közelében. Lehet érezni a frissen izzadt és a 2-3 vagy több napja érlelt hűtővíz közt a különbséget. Van aki betegség miatt vagy alkohol vagy más miatt eleve irtó büdösen párolog. Van aki a feszültség miatt izzadékony.
Énis sokat izzadok, de napi 3-5x is lecsapom magam a zuhany alatt ha tehetem.
#8 A szemét kaja kiizadásának a szgát a párfüm nem nyomja el?
Nekem elég rossz a szaglásom általában, és ezen eddig még nem témáztam, lehet pont a rossz szaglásom miatt.
A spray se nyomja el azt a nagyon büdös szagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!