Kapuváron tényleg van b. zi bár? :D
szerintem valamilyen formában kellett legyen,hogy megírodott az a zene :D
de most kerestem rá és leszedték azt a videót amikor egy 3d-s film vagy sorozat vagy akármi alatt megy a zene?
Szerintem tudom mire gondolsz. Én sem találom már [link]
Nem valami ilyesmi volt? Csak ez mondjuk egy clickbait videó, mert a zene nem megy benne..
Ez egy tök egyszerű kis sztori:
Történt ugyanis, hogy a H.T. együttest elhívták Kapuvárra fellépni. A koncertszervező azonban annyira szart bele a promózásba, hogy azzal szinte egyáltalán nem foglalkozott. Így történt, hogy mikor a H.T. színpadra lépett, meglepődve látták a srácok, hogy kb. kongott a hely az ürességtől, na és akkor volt ott éppen egy meleg párocska, akik viszont inkább egymással voltak "elfoglalva", mint hogy a koncert érdekelte volna őket. Na aztán ez a kis élmény indította meg a bandát, hogy eme legendás zeneszám megíródjon szép emléknek.
NINCS! Ez a dal a Shopi pizzázóra íródott. A hely tulajdonosának engedélyével.
Marha nagy buli volt, és az italtól felbuzdulva
letépték magukról a fiúk a pólót. És arra ment le a zenekar, h minden fiú félig mesztelen, és azt mondták rájuk, h ezek "b.zik". Ebből született meg az ötlet, hogy elkészüljön ez a csodálatos nóta😀😁
StopShop Pizzéria a hely neve. Azaz " Shopi"(mivel így hívják a tulajt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!