Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogyan rázzak le egy srácot...

Hogyan rázzak le egy srácot úgy, hogy ne sértsem meg?

Figyelt kérdés

Szóval van egy srác aki a legjobb barátnőm volt osztálytársa és egyszer már találkoztunk egy bulin és elkezdett írni nekem instán de nekem egyáltalán nem jön be. Viszont ez a fiú jóba van a kiszemeltemmel akivel már szintén beszéltem párszor. Hogyan koptassam le a fiút úgy, hogy ne sértsem meg, hiszen a kiszemeltemnek elmondaná, mert mindent megbeszélnek. És még az is itt van, hogy találkozni fogunk mi így négyen valamikor, (kiszemeltem, ez a nyomulós fiú, legjobb bnőm, én) szóval nem akarom hogy haragudjon rám.

Köszönöm a segítséget előre is!

2020. jún. 21. 13:50
 1/9 anonim ***** válasza:
11%
Mondmeg neki, h a haverja tetszik, probald ugy beallitani mintha ti baratok lennetek es megosztod egy titkod, ha ez mar nem megy akkor igy is ugy is sertodes lesz.
2020. jún. 21. 13:53
 2/9 anonim ***** válasza:
60%

Oh. En meg mar nagy naivan azt hittem, h nem szeretned megbantani, mert nem akarsz neki fajdalmat okozni, de csak kiderult, h erdeked fuzodik a dologhoz es ennyi.

Hogy te milyen egy szamito, ketszinu kis rohadek vagy. :D

2020. jún. 21. 13:54
 3/9 A kérdező kommentje:
Kedves 2. Nyilván nem akarok senkit megbántani, nem vagyok olyan ember.
2020. jún. 21. 13:58
 4/9 anonim ***** válasza:

Ugyis megbantja az igazsag, ezzel nincs mit tenni. De el ne mondd, hogy a baratja tetszik, nem biztos, hogy joindulatu lenne.

Viszont az hulyeseg, hogy a masik fiut ez zavarna. Ilyen nincs, hogy bun nem jarni, lefekudni a baratjaval. Sot, elobb lat eselyesnek, mintha ugy nez ki, hogy a baratja esetleges noje vagy.

2020. jún. 21. 14:50
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha a kiszemelted más véleménye alapján képes levonni a következtetéseket valakiről,akkor teljesen mindegy hogy "koptatod" le,nem jössz ki kedvezően ebből,főleg ha ő a legjobb barátja.Add önmagad,mert úgyis kiderül ha színjátékot űzöl. Nem érdemes senki miatt megjátszani magad,hidd el. De te tudod.
2020. jún. 21. 15:11
 6/9 anonim ***** válasza:
Ne instázz vele. Csak röviden válaszolj neki, azt se rögtön.
2020. jún. 21. 15:24
 7/9 anonim ***** válasza:
az a baj, hogy bármit mondasz neki besértődik. nálam is egyszer nagyon próbálkozott egy srác, kedvesen, négyszemközt közöltem vele, hogy nem az esetem és nem szeretnék tőle semmit, azóta is hallom vissza, hogy ahányszor csak szóba kerülök k*rvaanyázik xd nem tudsz velük semmit csinálni
2020. jún. 21. 17:18
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok segítséget! :)
2020. jún. 22. 15:36
 9/9 anonim válasza:
Szerintem abszolút semmi sértő nincs abban, ha őszintén (és kedvesen) elmondod neki, hogy te nem szeretnél tőle úgy semmit, de barátok lehettek. Mindenkinek joga van nemet mondani, és elég gyerekes viselkedésnek tartom, ha valaki ezen megsértődik. De lehet, hogy a kiszemelted esetleg amiatt nem akarna semmit, mert a haverjának tetszel. Úgy vettem észre, hogy a srácok ezt elég komolyan veszik (főleg, ha olyan jóban vannak, hogy mindent megbeszélnek). De remélem sikerrel jársz! :)
2020. jún. 29. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!