Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mi volt a legundokabb dolog...

Mi volt a legundokabb dolog amit valaha tettetek valakivel?

Figyelt kérdés
Nekem ez nagyon rég volt,de más nem jut eszembe,mikor lebüdösöztem valakit egy nagy társaságban,mai napig bánom:'D

2020. jún. 10. 17:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Volt egy lány akivel sok évig barátok voltunk, de nagyon csúnyán viselkedett velem. Később rájöttem, hogy sokszor kibeszél engem az ismerőseinek, röhög rajtam a hátam mögött és rossz híremet kelti hazugságokkal. Természetesen velem máshogy viselkedett. Azt tudni kell erről a lányról, hogy mindene volt a közösségi médiás felületeken az önfényezés, selfiek tömkelege, ismerős gyűjtés, stb. Én miután összevesztem vele rájöttem, hogy tudom a fb jelszavát. Beléptem és megváltoztattam a jelszavát. Az fb fiókjához kapcsolódó email fiók jelszavát megpróbáltam és azonos volt a fb jelszavával, ezért az email fiókjából is kizártam. :) Nem bántam meg.
2020. jún. 10. 18:21
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Általános iskolában tesiórán egyik osztálytársam, fellökött(fogalmam sincs hogy direkt vagy véletlenül, bár akkoriban rossz volt a viszony az osztály nagy része és köztem, szóval lehet direkt) és ráestem a kezemre. Másnap elmentem orvoshoz, kiderült, hogy zúzódott. Rákövetkező nap bekötözött kézzel mentem, kérdezték mi történt, mondtam hogy az esés miatt megzúzódott. Aki fellökött elkezdett röhögni, hogy jaj ne mondjam már hogy ettől a kis eséstől bajom lett. Aztán persze elkezdtek röhögni a többiek is. Egyik szünetben mikor sétáltunk lefelé a lépcsőn, én mentem mögötte és úgy félúton (ez kb. 5 lépcsőfok az aljától) kirúgtam a lábát. Nem gondolkoztam, cselekedtem de akkor örömmel töltött el ahogy repült. Lehorzsolta az állát és megrepedt a jobb alkarja. Szipogott a lépcső aljában, én pedig gyúnyos vigyorral odamondtam neki, hogy jaj nehogy már ettől a kis eséstől bajod legyen és elsétáltam.

Onnantól nem nagyon szólt hozzám, áltsuli óta nem is láttam. Azóta egyetemista lettem és így mostani fejjel visszagondolva, bánom amit csináltam. Megérdemelte vagy sem, sokkal komolyabb baja is lehetett volna.

2020. jún. 10. 18:25
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
12: Szerintem jól tetted, ha nem ejti pofára valaki, mással is ezt csinálta volna. És lehet akkor annak a védtelen valakinek esett volna baja. Nem jó dolog, de édes a bosszú!
2020. jún. 10. 18:30
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

12. Hasonló eset velem is volt.

Volt egy igazi hárpia vén k.va főnökasszonyunk. Persze a szemünkbe adta a nagy barátnőt, meg próbált úgy tenni mintha fiatal csajszi lennei ő is (55éves volt). Mini szoknya, rúzs, műköröm, minden volt :D

És engem (20 voltam) minden k.vának lehordott, hogy én csak pasizni járok a melóhelyre. Amiért jártam külföldön is régen, azért is világjáró k.va voltam. Engem is, a kolleganőm is mindig próbálta kifúrni. Szóval ilyen banyát még sose láttam.

Folyton kitárgyalta a magánéltét, sajnáltatta magát, hogy a férjétől el akar vállni mert az milyen tutyimutyi, ő jobbat érdemel

Közben a banya a pénzesebb vendégeknek ott tette vette magát. Egyikkel még szobára is ment xD

A lényeg h ugye közös gép volt a munkán. Mi a kolleganőmmel mindig kiléptünk a fészünkből, ez a banya meg soha.

Szóval miután hazament tudtuk olvasgatni a szánalmas üzeneteit. A férjének ott könyörgött, hogy ne válljanak el. Meg ott ecsetelte, hogy megtalálta a férje ágyában valami nő bugyiját, de ezt is elnézi neki, mert imádja stb.

Nekünk valahogy nem így adta elő. Jót röhögtünk ezen is.

Ha nem lett volna ekkora undorító boszorka, nem valószínű h turkálunk a magánügyeibe :D

2020. jún. 10. 18:40
 15/16 anonim ***** válasza:
78%
En valamiért sosem bántottam senkit meg gyerekként sem, mondjuk engem annál inkább szerették kikozositeni 😬😃 talán pont azért nem mert már tudtam hogy milyen, en i kabb az voltam aki pártatlan maradt de ha cikiztek valakit akkor mellé álltam. Amúgy nekem általános első osztályba kakaót öntötték a csizmamba és abba kellett hazamennem úgy hogy tok átázott 😬😬😬 otthon meg asszem nem mertem elmondani anyamnak szóval egy het után már elég budi volt az a kakaó 😂😂😂😂😂 amugy most szívesen elvernem azt a kis mocskot aki ezt csinálta anno, 28l
2020. jún. 10. 22:58
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Húszévesen egy névtelen levéllel bekavartam egy nagyon jó ismerősömnek (barátnők voltunk lényegében). Én csak meg akartam védeni a levéllel attól a trógertól, akivel járt, de fordítva sült el:(
2020. jún. 11. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!