Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerintetek hogyan lesz...

Szerintetek hogyan lesz valakiből művész?

Figyelt kérdés

2020. máj. 24. 10:53
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem művésznek születni kell. Sokan rajzolnak jól például, de ezek közül csak páran igazán kreatívok, formabontók. Sokan járnak zeneiskolába, kitűnően elvégzik és szépen zongoráznak. De hányan komponálnak darabokat?

A művészség egy beállítódás, gondolkodásmód, tehetség ötvözete. Ezt kierőltetni nem lehet.

2020. máj. 24. 10:58
 2/5 anonim ***** válasza:
91%
Belülről, a lelkéből.
2020. máj. 24. 11:23
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Engem művésznek tart a környezetem mert több hangszeren játszok, első hallás után lejátszom a dalokat, van hogy írok is. Rajzolni is sokat szoktam és azt mondják tehetséges vagyok. Hogy hogyan lett belőlem ilyen? Csak jött. Aligha meglehet magyarázni.
2020. máj. 24. 12:09
 4/5 anonim válasza:
100%
Ha valaki tehetséges vagy jó valamiben, az attól még nem művész. Ha valaki szépen rajzol jól szaval, jól táncol az tehetséges amatőr, vagy műkedvelő, amivel semmi baj nincs, nagyon szeretem az ilyen embereket, csodaszép lelkük van. De a "művész", a hivatásos művész az messze nem valami misztikus dolog. Megtalálni a tehetségét, azt a tökélyre fejleszteni legjobb tudása és lehetősége szerint és előadni, megalkotni, leírni a közlendőjét mindig magas szinten, háttérismeretekkel, erőnléttel és érzékenységgel adja elő, a saját lelkét bele is tudja tenni, ez rengeteg munka és áldozat. Az, hogy valaki tehetséges az a minimum. Zeneakadémián, Színműn és Képzőn nagyjából mindenki tehetséges, de nem mindenki dolgozik elég keményen vagy alaposan és bírni kell a kritikát, az elutasítást és a versenyzést, illetve a tudatot,hogy az erre szánt évek lehet,hogy sose térülnek meg. Összességében, ha nem valami mítikus állatként tekintünk a művészre, akkor ez az összegzése. A művész nem 1 darab lelkialkat, ahány művész, annyi fura lélek. Tehetségesnek születni kell, és abból művésszé válhatsz, ha megtalálod a csatornát és a közlendőd.
2020. máj. 28. 13:45
 5/5 anonim ***** válasza:
49%

Szimpla szócsere, semmi több:

Egy csomó vészes művet elkövet valaki, mígnem valami művészetpártolónak fel nem tűnik. Ekkor "felfedezik" a vész-műves embert és ettől fogva lészen művészember belőle...

2020. máj. 30. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!