Mit tegyek? Egy játékban élek.
21/F
Nincsenek barátaim, csak játékba. De ő velük is rosszba vagyok. Egész tavaly nyáron kezdődött mikor elkezdtem játszani a játékkal, és egy bandába bevettek, és összebarátkoztunk.(ők is a játékban élnek)
Eddig voltak haverok, mára 1 sincs. Egyre több időt töltöttem ott. Nem akarom ezt az életmódot élni. Hogy kezdjek el újra élni?
masik jatekokkal is kitudsz szakadni ebbol konyebben, persze nem multikkal, mert ott inkabb az online kapcsolatokhoz kotodsz
Ez tetszik "velük is rosszba vagyok"
most komolyan:D
meg aztan filmeket sorozatokat is nezhetsz
ezekkel fokozatosabb konyebb az atmenet, amugy pedig lehet van olyan online ami boldoga tenne, csak nehez megtalalni
mindeg kerdezd meg magadtol: "Mi az amit akarok?"
meg kell tudnod
21evesen van munkad? Mert ha mukodik akkor hajtani kell benne hogy szorhasd a penzt
Emlitett sportolashoz meg semmi sem kell, csak belevagni ha birsz (egeszseged nem gatol, de igazabol ilyen nincs, amid mozog azt mozgatod)
Szia!!! Először is abba kell hagynod a játékot...Ehhez el kell terelned a figyelmedet, le kell kötnöd magad vmi mással. Pld tarts állatot (kutya,macska,ha hörcsög, bármi) vagy olvass könyvet, kezdj el vmi sportot, tanulj nyelvet, vagy BÁRMI,ami érdekel ;-)
Ha ezeket elkezded, az új barátok kvázi adva lesznek :-)
(Ezt úgy értem, h tegyük fel szeretsz önkénteskedni, elmész egy menhelyhez, ahol találkozol olyan emberekkel akik szintén szeretik, tegyük fel, a kutyákat, együtt önkénteskedtek, beszélgettek, közös az érdeklődési körötök, barátok lesztek :-) )
Köszi a tippeket.
RtX
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!