Most csak nekem èrtetlen a màsik vagy ez normalis? Szitu lent
Feljött tèmàba a kocsi
Irtam hogy nincs arra sem pénzem ahhoz hogy fenn tudjam tartani ezert nem agyalok rajta. De ugy làtom egy külföldi hasznàlt kocsi olcsobb lenne mint egy itthoni relative egyforman hasznalt. Csak az àtiratàs kb 100 ezer lenne stb
Erre irja hogy de külföldi biztositast is kene akkor fizetni. Nem biztos hogy olcsobb külföldröl egy auto
Erre irom hogy de fentebb irtam hogy 100 körül van az atiratas ergo magyar rendszamos lenne magyar biztositassal.
Erre irja jol van akkor sok sikert vegyel külföldi autot.
Erre irtam hogy ezt is irtam fentebb hogy nem is birnàm fenntartani nem agyalok rajta. Minek kivan sok sikert.
NEM egy ilyen beszèlgetésem van ahol a masik mintha totàl értetlen lenne es azert van csak vita mert nem érti az egészet.
Es ez màr a sokadik sràc.
Most akkor én nem kommunikàlok jol?màs se èrtette volna a fentit?
Aztan ilyenekre besèrtödnek. Vegyel akkor kintröl sok sikert csinalj amit akarsz pà. Kb ez a szint.
Az a baj az ilyen beszélgetesekkel, hogy az a céljuk, ki tud okosabb lenni a másiknál. Aztán ha nincs már kedve több energiát beleraknia a másiknak, akkor lezárja egy ilyen „érezd magad szarul, te csicskagyász” típusú szöveggel.
Pedig a valós célnak sokkal hasznosabb lenne egy általános információcsere.
Neked ebben azt kell látnod, hogy neki nem célja az, hogy megértsen téged. Tehát úgy előzheted meg a dolgot, hogy csak érdeklődsz, de nem írod körol a saját gondolataidat, a saját nézőpontodat a dologról.
Nyipván így még értelmetlenebb tud lenni egy ilyen beszélgetés. De vannak olyan emberek, akikkel csak ennyit lehet ...
Hu ez nekem le se jött hogy erröl szolna hogy ki tud okosabb lenni.
Azt hittem együtt gondolkosasrol van szo ugy altalaban a kocsikrol.
Hogy mit hogy lenne jo vagy jobb csinalni hogy megèrje.
Es kaptam ilyen ertetlen reakciokat ami sehovaa nem visz. De mégcsak épitö vitànak sem tudhato be. Tényleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!