Gimiben kirohogtek most meg mindenki imád?
Velem is ugyanez volt, gimiben volt pár osztálytársam, akik nagyon utáltak valamiért és rendszeresen hívtak mocskos qrvának, fogyatékos g3c1nek, undorító állatnak, meg még hasonló kedves dolgoknak. Amikor kihívtak felelni vagy ilyesmi, utánozták, ahogy beszélek, illetve kb. más beszédtémájuk se volt azon kívül, hogy milyen nyomorék vagyok, meg ronda, meg igénytelen, büdös, ilyesmik (amiknek a rondaságot leszámítva nem hinném, hogy sok alapja volt..).
A többi osztálytársam, akik velük együtt röhögtek a szellemes megjegyzéseiken/tetteiken, illetve a 2. válaszolóhoz hasonló emberek elhitették velem, hogy tényleg velem van a baj, mégis érdekesmód, mióta elballagtam onnan, sehol nem kaptam annyi bántást, mint gimiben 4 év alatt. Érettségi után technikusin sikerült egy osztályba rakniuk az egykori "zaklatóimmal" és ott kifejezetten népszerű voltam és őket nézte le az osztály nagy része. Illetve úgy általánosságban is azt tapasztalom, hogy az emberek inkább kedvelnek, mivel normális vagyok és azokban a közegekben, ahol manapság mozgok, inkább megvetik a volt osztálytársaimhoz hasonló suttyókat, akik mások iránt minimális tiszteletet se mutatnak és akikkel nincsenek jóban, azokkal minősíthetetlen hangnemben beszélnek...
Még az is lehet, hogy jó nő voltál, és tudták, hogy nem kaphatnak meg.
Nekem különleges a külsőm(nem tetkó, meg piercing, meg ilyenek, hanem karakteres az arcom), nem mondom magamat szépnek, de nem sablonos a külsőm, sminkelek meg különlegesebb ruhákban járok.
Gimiben meg általánosban folyton szekáltak, hogy a hajam milyen száraz, most meg már mindenki dicsér, egyetemen is, hogy milyen különleges a hajam.
Szóval, gimiben éretlenek a gyerekek, mind a fiúk, mind a lányok, ezzel ne is foglalkozz. Inkább magadat fejleszd, ha már ezek az emberek nem teszik. :)
Akik közül engem "lenéztek", most van, amelyik próbál felszedni, de már hiába. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!