Kerlek irtok nekem cikis storykat? Kivancsi lennek 😂
Meg voltam fázva elég durván és ha köhögtem, felugrott a slejm a torkomból a számba. Biztos ismerős..
Nos, az utcán sétáltam amikor ez bekövetkezett. Nem állt szándékomban lenyelni mert az undorító.
Gondoltam körbenézek és ha tisztaa terep köpök egyet.
Kiköptem, erre én szerencsétlen a pulcsimat köptem le a hasamon.
Felnézek, erre pont jött egy kisebb, pár fős társaság akik végig nézték az egészet.
Mondanom sem kell, hogy égett a pofám.
(Amúgy tudom, egy papírzsepit ki kellett volna hajtogatnom és abba kultúráltan beleereszteni, de akkor ott ezt a megoldást találtam egyszerűnek.)
meleg vagyok, de hetero életvitelt folytatok. sosem hordok napszemüveget, de van. sose hordtam azelőtt, de egy alkalommal mégis felvettem nyaraláskor, és minde gátlásomat félretéve stiröltem benne a pasikat a strandon, gondolván, hogy a napszemüveg takar.
aztán később kölcsönadtam a szemüvegemet a tesómnak. ekkor vettem észre, hogy nem takarja a viselője tekintetét
nagyon ciki volt.
Nagy erőt vettem magamon hogy bizony odamegyek és beszélgetni fogok a kiszemeltemmel. Épphogy kérdeztem valamit, de avval is leköptem az arcát.
Ott ülök a kiszemeltem mellet rágózva, mikor köhögnöm kellett. Megakadt a rágó a torkomon és ott fuldoklottam mellette.
A saját kiszemeltem küldött nekem egy videót amin csókolózik a barátnőjével.
Teli volt a busz. Felálltam hogy leszálljak a középső ajtónál, aminél ha hátulról jössz van lépcső. Megláttam hogy van mögöttem egy helyes srác és mikor a lépcsőhöz értem megbotlottam és több kilós hátizsákkal a hátamon dobtam egy hasast a busz padlójára előtte.
Buszos megint. Lépcsős. Most felszállnék a buszra viszont megbotlottam a lépcsőbe, de nem estem el. Viszont a következő foknál is megbotlottam, majd az azt következőnél is. A végén már térdepeltem.
Lépcsős. Utálom a lépcsőket.
A suliban eléggé csúszósak a fokok és éppen a kiszemeltemmel mentem le az udvarra, de megcsúsztam és végül s*ggen érkeztem le az udvar ajtajához.
:)
Külföldön egy benzinkút parkolóban autópályán megáltunk,mentünk wcre a faterral,én mentem elől ő egy kicsit le maradt,ki voltak nyitva az ajtók így nem tudtam melyik a férfi wc? mivel teljesen ugyan az volt,oda ért faterom is pont az eggyik wcből jött ki egy férfi így mondom bi ez a férfi,ki adtuk magunkból a barnamacit, faterom előbb végzett pont mondja megvár kint, megy kezetmosni ott van egy nő el kezd sikítani 🤪, végzek én is megyek ki kB 5 perc múlva látok két csajt azok csak néznek majd ki esik a szemük én csak mosom a kezemet majd szépen ki sétálok.
Jól félre vezetett az az ember. 😀
Másik esetben is wcre mentem, már nagyon kellet ezért kapkodtam,nőibe mentem be, majd pont el készültem hallom jön be két csaj, mivel 1 wc volt így vártak 10 perc után ki mentem, kieső szemekkel néztek, mondom sorry 😂
Bementem a boltba és nem vettem észre a "vigyázz, lépcső!" feliratot. Benyitottam, majd átestem 2 lépcsőn úgy, hogy közben kapaszodtam az ajtó kilincsén, ahogy nyílt befelé, én úgy lógtam rajta. Aztán amikor teljesen kinyílt, akkor elengedtem a kilincset, de kicsúszott a lábam és hanyatt estem.
A boltos nem bírt megszólalni a röhögéstől...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!