Hol járkálnak a jó pasik/csajok?
Lehet en járkálok rossz helyen, de sose látok igazán jó csajokat, pasikat, max ha diszkóba megyek. Szoktam járni kirándulni sok helyen az országba, de mindehol csak családokat látni.
Hétvégén, ünnepekkor mit csinálnak?
Kíméljetek attól hogy "jajj én nemtudom, nemvagyok jó csaj... Stb"
Inkább azok emberek véleményére vagyok kíváncsi akik sűrűn futnak össze a fent említettekkel.
Munka (hétvégén is), kirándulás (csak pont elkerülöd őket), séta a tó körül, vonaton ülnek, vagy épp autót vezetnek, a barátaikkal társasoznak, kutyát sétáltatnak, bicikliznek, alszanak, videójátékoznak, edzenek otthon/edzőteremben, házimunkát végeznek, étteremben ülnek vagy főznek, meglátogatják a szüleiket.
És még sorolhatnám, semmi emberfelettitől nincs szó...
kinek mi a jó pasi vagy csaj?
nekem pl. tök másmilyen pasik jönnek be, mint akik állitólag "jók". A "jó pasik" viszont sokszor eleve taszitanak.
amúgy a jópasisággal, jónőséggel sajnos gyakran együtt jár a hitvány jellem, megfigyeléseim szerint.
Legyél nemzetközi sofőr, ma még nem tudod azt hogy holnap hová fogsz menni?
Holnap megtudod,majd el indulsz,kisebb nagyobb városokon is keresztül mész, ezáltal láthatsz olyan csajokat, pasikat amik neked tetszenek,tudj legalább angolul aztán beszélj, jobb helyeken tudnak az emberek, ismerek ilyen embert akinek már annyi kapcsolata volt de végül megállapodott egy orosz nővel,tökéletes az a nő, nagy szerencséje volt hogy sofőrködött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!