Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Beszéljem meg a szobatársammal?

Beszéljem meg a szobatársammal?

Figyelt kérdés
Szeptemberbe koliba megyek. 2es szobák lesznek és felmerült bennem az a kérdés hogy beszéljem e meg vele a kínos dolgokat? Arra gondolok hogy meztelenkedés öltözés és a wc-zés. Leginkabb a nagy dologgal leszek gondba mert ételallergiám van és néha hasmenésem van mert ritkán elengedem magam és eszek ezt azt. Ti hogy oldottátok meg ezeket? Ha valakinek hasmenése volt megkérte a másikat hogy menjen ki vagy ilyesmi? Válaszotokat előre is köszi.

2020. ápr. 25. 17:54
 1/5 anonim ***** válasza:
31%

Nem a szobàkban van a wc. Hanem a folyosok végén egy nagy közös fürdö wc-k

Amugy nem, nem kell magàndolgokkal fárasztani a màsikat nagybeszélgetésekkel.

2020. ápr. 25. 18:02
 2/5 anonim ***** válasza:
80%

Miért kellene kimenni??

Meztelenkedni én nem szoktam. Fűrdőben veszek fel egy boxert és kész. Most a wc az olyan amilyen, nyílván néha van hang is, de hát istenem... Nem olyan gáz ez a dolog. Eddig 7 évnyi kolis múltam van, soha nem volt semmi ilyenből gond.

Voltam már 4 ágyasban is és ott úgy volt a wc hogy kint a folyosón és nem a szobába. Ott még az emberre rá is nyitottak. Bár a durva az a rész, mikor rád nyitnak, majd felteszik a kèrdést, hogy "mit csinálsz??" kb mintha a sütőbe szarnál vagy nem tudom.

De amúgy szobatársad, együtt fogtok élni konkrétan. Majd ha lesz párod őt is meg fogod kérni, hogy ne haragudj már megy a hasam, tünjél már el 1 órára.

2020. ápr. 25. 18:04
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

"Nem a szobàkban van a wc. Hanem a folyosok végén egy nagy közös fürdö wc-k"

Ez a kolitól is függ. Van amiben van külön wc, zuhanyzó. Van amihez külön konyha is van.

Az, hogy te ilyenben vagy meg én is voltam már ilyenben az egy dolog. Most olyan koliba vagyok (vagyis voltam és lennék), hogy klímás (van bent hozzá külön vezérlő), van bent külön hűtő, meg saját fűrdőszoba.

2020. ápr. 25. 18:07
 4/5 A kérdező kommentje:
Tudtommal saját vizesblokk van. Ezért kérdeztem mert egy kis szobába könnyen meg lehet hallani. Mert ha a folyoso vegen van egy kulom hely az nembaj mert azt megoldom. Remélem normális lesz a társam és nem fog ezen lovagolni sokat. Nektek hogy zajlott az elso pár héten a wc-zés?
2020. ápr. 25. 18:24
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Olyan koliba voltam, ahol 4 emberre volt fürdő, WC, hűtő. Nincs azzal gond, ha megy a hasad, csak úgy hagyd ott a retyót, hogy másnak is legyen gusztusa bemenni. Szóval pucold ki még használj illatosítót. Az se biztos, hogy jóba leszel a szobatársaddal, ezt nem lehet tudni. Max első alkalommal megkérdezed, hogy nem zavar-e ez és ez.
2020. ápr. 25. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!