Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ha egy lány nem sminkeli...

Ha egy lány nem sminkeli magát az baj?

Figyelt kérdés
Tudom hogy picit fura kérdés de én nem sminkelem magam és nem mondanám magam a legszebb lánynak sem csak nincs türelmem ahhoz hogy minden nap kikenjem magam, ráadásul szerintem még bénábban nézek ki kisminkelve.
2020. ápr. 6. 14:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2020. ápr. 6. 14:52
 2/13 anonim ***** válasza:
30%
Az sokkal inkább baj, ha egy lány nem hajlandó soha a valódi arcát mutatni, és eltakarja egy kg alapozóval. Szóval te csinálod jól. 😉
2020. ápr. 6. 14:53
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem baj.

De ne végletekben gondolkozz. Nemcsak az a smink, ami vakolat és egy óra, mire elkészül.

5 perc alatt is lehet egy szolid kis sminket csinálni, ami előnyös és nem rejti el a valódi arcot.

2020. ápr. 6. 14:55
 4/13 anonim válasza:
100%
Egyáltalán nem baj. Nem kell másoknak megfelelnek, elég, ha te elégedett vagy magaddal. Az a baj, ha egy lány agyon sminkeli magát. Nagyon sokan még, ha a boltba kell átfutni, akkor is kisminkelik magukat. Szóval jól teszed
2020. ápr. 6. 14:56
 5/13 anonim ***** válasza:
37%
nem baj, de egy minimális smink sokat tud dobni az arcodon pl pirosító :)
2020. ápr. 6. 15:05
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Én se szoktam sminkelni, évente talán tízszer, és akkor is egyrészt visszafogott, másrészt mások csinálják meg nekem.

Még senkitől nem hallottam olyasmit, hogy a nem sminkelés probléma lenne.

19/L

2020. ápr. 6. 15:06
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne baj? Sokáig sminkeltem, a bőrömet fakónak éreztem és szárazabbnak, a smink estére átolajosodott, gusztustalan volt, pedig rendszeresen tisztítottam és ápoltam.

Aztán volt egy időszak, mint most, hogy több ideig csak otthon voltam, abban a pár hónapban elhagytam a sminket teljesen. A dekorkozmetikumokra kidobott pénzt inkább hidratálókrémekre, arclemosókra, vitaminokra, olajakra és egyéb ápolószerekre költöm, a bajszom gyantázom, a szemöldököm körülis leszedem az oda nem illő apróbb szőröket, de mást nem csinálok az arcommal. Gyönyörű a bőröm azóta, ilyen szép utoljára akkor volt, mikor még kamasz sem voltam. És megszoktam így az arcom, szerintem így is nőiesen nézek ki és csinosan.

És végre dörzsölhetem a szemem kedvemre anélkül, hogy szétkennén a spirált meg a tust. :D

2020. ápr. 6. 15:09
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Mégis miért lenne baj?
2020. ápr. 6. 15:11
 9/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!!:)
2020. ápr. 6. 15:20
 10/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ha nincs tökéletesen szép bőröd és babaarcod, akkor picit fura. A smink arra jó, hogy kiemelje az előnyös vonásaidat és eltakarja a hibáidat. Nem kell kikenned magad, de azért napi 5 perce van mindekinek arra, hogy rendbe szedje a szemöldökét és eltakarja a bőrhibáit. Ha tini vagy, oké, de felnőtt nő esetében szerintem fura, ha kicsit sem figyel magára ennyire.
2020. ápr. 6. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!