Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mást is idegesít a csodálkozó...

Mást is idegesít a csodálkozó emoji reakció?

Figyelt kérdés

Tudom,hogy nem ez a világegyetem legnagyobb problémája de mostanában egyre jobban irritál a Facebookon az egyik ismerősöm.

Ha kirakok egy posztot állandóan ezt a jelet rakja rá.

2020. ápr. 5. 19:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
32%
A legtöbb emoji csak infantilis és túlhasznált de a legirritálóbb és legbénább mind közül a sírva-röhögős.
2020. ápr. 5. 21:20
 12/16 anonim ***** válasza:
74%

Engem nem bosszant, de ha értetlenkedésre használnák, az lehet, hogy idegesítene. Mi általában arra használjuk, ha valami tetszik, de nagyon, pl. tegnap átküldtem ilyen húsvéti sajttorta tojást, és erre jött ez az O szájú reakció, ami sztem nem túlzás, mert tényleg eltátottam a szám, mikor megláttam.

Amúgy pont a napokban jöttem rá, hogy nekem hiányzik facebook-ról egy ilyen szemforgatós "like", azt agyonhasználnám.

2020. ápr. 5. 22:08
 13/16 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem a likeos funkciót félreértik sokan. A szövege “Hűha” (wow), tehát semmi értetlenkedés nincs benne, inkább lenyűgözöttség vagy épp meglepettség, akár sokk is, bár utóbbihoz a szöveg nem passzol, de szájtátás meg inkább.
2020. ápr. 5. 22:29
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Ami nem mosolygós,röhögős,az mind idegesít.Mosolygósból is csak a sima mosolygósat szeretem,meg azt ami annyira nevet,hogy csukva van a szeme és kissé fordított fej :)
2020. ápr. 6. 01:42
 15/16 anonim ***** válasza:
67%
Milyen könnyen idegesek lesztek 😮
2020. ápr. 6. 07:27
 16/16 anonim ***** válasza:
50%
Hű😯😦😧😮😲😨😱
2020. ápr. 6. 07:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!