Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mást is idegesít a csodálkozó...

Mást is idegesít a csodálkozó emoji reakció?

Figyelt kérdés

Tudom,hogy nem ez a világegyetem legnagyobb problémája de mostanában egyre jobban irritál a Facebookon az egyik ismerősöm.

Ha kirakok egy posztot állandóan ezt a jelet rakja rá.

2020. ápr. 5. 19:31
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
30%

Megnyugtatlak:nem vagy egyedül

Engem is😄

Egyszerűen túlzó reakcionak érzem,akármire is használja az illető

2020. ápr. 5. 19:33
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

A sikoly féle emoji, vagy a sima :O ?

Engem nem idegesít, de én pl. az előbbit inkább használom irónikusan, mint valódi meglepődöttségemben.

2020. ápr. 5. 19:36
 3/16 anonim ***** válasza:
16%
Eleve az emoji...Max tini hülyegyerekek meg taknyos kölykök pakolászák. Aki ettől idősebb és használja, az nálam a szánalmas kategória.
2020. ápr. 5. 19:38
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem értem, hogy a Facebook miért volt képes még mindig eljutni arra a szintre, hogy reakciókat, lájkokat is le lehessen szedni a posztjaidról meg a fotóidról.
2020. ápr. 5. 19:38
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Inkább a bohóc emoji idegesít. Egy vitában vagy éppen, majd valaki berakja a bohóc emojit, és ezzel lezártnak tekinti a vitát, ő nyert, te megy el lettél könyvelve egy bohócnak. Elég hatásos, mert mások is elhiszik, hogyha valaki berakja a bohóc emojit, akkor a másik tényleg egy bohóc, egyfajta megbélyegző jel, nem tehetsz ellene semmit. Kipróbáltam én is, és nagyon undorító, bármilyen vitát megnyerhet vele az interneten az ember.
2020. ápr. 5. 19:47
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem idegesít, kinőttem abból a korból, hogy emojikkal foglalkozzak. Nem tartom szánalmasnak a használókat sem. Bár én visszahoznám a régi egyszerű like jelet, akkor talán nem hisztiznének egyesek azon, hogy ki hány szívecskét, röhögő fejet, hűhát vagy “csak” sima kezet kapott meg hogy “bezzeg az ő képét szívezted, az enyémet meg csak likeoltad”.
2020. ápr. 5. 19:47
 7/16 anonim ***** válasza:
30%
Nem ízgat.
2020. ápr. 5. 19:55
 8/16 A kérdező kommentje:

A sima :O ra gondolok.

Szerintem is jobb volt a régi sima like-os időszak.

Ez az ismerősöm az értetlenkedését fejezi ki ezzel :O az emojival.

Nem esik le neki,hogy mit akarok mondani,vagy ha vicces képet posztolok akkor annak poénja..

2020. ápr. 5. 20:01
 9/16 anonim ***** válasza:
83%
😱
2020. ápr. 5. 20:07
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Engem a haha jobban bosszant. Valaki normálisan ír egy választ vagy kitesz egy normális képet és egyből megy rá a haha. Miért?

Velem annyira nem szokták ezt csinálni, de csomó poszt alatt láttam, hogy a 20 like mellett volt egy :D, pedig komoly dologról volt szó és egyáltalán nem hülyeségről. Gyakran látom, hogy szégyenszemre be is tagelik az illetőt ilyenkor, hogy mi olyan vicces neki... Megérdemli.

De amúgy ez legyen a legnagyobb gondunk.

2020. ápr. 5. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!