Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Milyen alibit találjak ki...

Milyen alibit találjak ki hogy ne menjek nyári táborba a jó haverokkal?

Figyelt kérdés

Van egy jó kis közösség. Mindenki szeret mindenkit és nyáron tábort terveznek de én nem szeretnék erre költeni sem összezárva lenni velük egy hétig sem a programokhoz nincs kedvem.

De ha ezt elmondom tuti nem néznék jó szemmel..

Valamit ki kéne találni már előre, mivel előre van fix időpont és jóval előre lefixáljuk hogy mindenkinek jó legyen. Ez kéne kijátszani!

Komoly válaszkat lécci, ne azt hogy semmit nem kell kitalálni mert a vírus miatt elmarad. Ha most elmarad akkor lesz téli tábor..stb

2020. ápr. 5. 16:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Téged bír valaki? Nehezem hiszem😂 szerintem nem sokaknak hiányoznál abból a táborból. Továbbra is kérdezem: miért nem lehet megmondani, hogy nincs kedved hozzá? Értelmes emberek felfogják, attól nem “veszíted el” őket.
2020. ápr. 5. 18:20
 12/13 anonim ***** válasza:
Szerinted ezek után még programozós nyár lesz? Nagyon nem.
2020. ápr. 5. 21:49
 13/13 anonim ***** válasza:

Szerintem ha már nagyon rá akkarod fogni valamire akk

A Korona virus még itt van és egy jó ideig itt is lesz szóval ez a válasz .

A járvány miatt nem mész .

2020. ápr. 5. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!