Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogyan kommunikáljak jobban?

Hogyan kommunikáljak jobban?

Figyelt kérdés
A problémám az lenne hogy az ismerkedős kérdések után nem tudok miről beszélni az emberekkel. Nyilván megbeszélünk néhány témát meg ilyenek de úgy nem jön folyamatosan a téma. Nagyrészt online beszélek emberekkel élőben nem annyira merek mert félek hogy nem lesz téma. Minden talalkozó előtt ezen parázok. Nem szeretnék unalmas személyiségnek tűnni szeretém ha az emberek jól éreznék magukat velem. Valami tanács esetleg?

2020. ápr. 1. 18:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem élőben jobban megy a beszélgetés, jobban látom hogy mire reagálnak valóban érdeklődően, egyszerűbb alakítani a témát, rögtön van válasz. Igaz, nekem is gyorsabban kell reagálni, és gyakran bénáskodás is származik belőle, de akkor legalább ezen is lehet egyet nevetni. Ezért én inkább hanyagolom az online beszélgetést ha lehetséges, és preferálom a személyes találkozókat. Akár randizásról akár haverkodásról van szó. Régebben nem így álltam hozzá, de a sok gyötrelem a tinderen a beszélgetések során megtanított rá.
2020. ápr. 1. 18:43
 2/4 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszöm a válaszod!

Nagyrészt a beszélgető partnereim mindig mondják hogy jó velem beszélgetni meg minden és hogy beszédes vagyok. De én nem így érzem. Lehet ráparázok a dologra...

2020. ápr. 1. 18:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Persze, amit gyakorolsz az jobban fog menni idővel. És ne gátoljon a félelem, hogy hülyét csinálsz magadból. Előbb utóbb úgyis megtörténik, de túl lehet lépni rajta, emberek vagyunk, bénáskodunk, sokszor hülyén jönnek ki a leghétköznapibb beszélgetések is.
2020. ápr. 1. 19:02
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :D
2020. ápr. 1. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!