Tudtok ismerkedo oldlat?
Beírod, hogy nem dugótársat, hanem beszélgetőtársat keresel.
Dicséretes szándék, mivel ebben a kis rövid írásodban 21 hibát számoltam össze.
Szia!
Tapasztalataim szerint az ilyen "ismerkedős" oldalakra többnyire csak bunkó p@r@sztok járnak, akik ki szeretnék élni a beteg vágyaikat. Ha beszélgetni szeretnél, akkor próbálj keresni valakit mondjuk a közösségi oldalakon, mondjuk az ismerőseid közül, vagy az ismerőseid ismerősei közül. Meg hát interneten "elbeszélgetni bármiről" eléggé kockázatos. Hány éves vagy? (Persze csak ha nem titok)? Gondolom unatkozol így a karantén közepette, és ezért gondolkodsz az internetes ismerkedésen.
#4-es, látom nem vetted észre a kérdésből áradó ironikus kamut. :D
Ez egy nyilvánvalóan troll kérdés.
#4:
Remélem azt nem hiszed el, hogy a kérdező 1888-ban született. 😃
Miért kell ennyire rosszindulatúnak lenni?
A kérdező feltett egy értelmes kérdést (Jó, lehet, van pár helyesírási hiba benne, de ez több okból is előfordulhat), és én pedig válaszoltam rá. Ennyi.
Ami pedig a felhasználónevet illeti, az érdekel engem a leges-leg kevésbé. Ha mondjuk az a felhasználóneved, hogy "Mittudomén1234", az nem azt jelenti, hogy 1234-ben születtél!
Valóban, most visszaszívom a bunkózást.
A kérdező egy diszlexiás és diszgráfiás roma lány aki szeretne ezen változtatni.
A kérdező származása csak és kizárólag rá tartozik, és arra, akivel ezt megosztja!
És ami a diszgráfiát, és a diszlexiát illeti, azok születési rendellenességek. Sem a szülő, sem a gyermek nem tehet a kialakulásuk ellen semmit. Diszgráfiás, és diszlexiás lehet Magyar, és Roma ember is. Nagyon komoly betegségek, amiken változtatni lehet, de teljesen leküzdeni lehetetlen!
Ha a kérdező chatelni, beszélgetni szeretne, akkor tegye azt, ha abban találja meg az örömét!
Jobb, mint ha egyszerűen magába fordulna azért, mert nem tudja kiönteni a szívét senkinek, vagy mondjuk meztelen képeket, videókat osztana meg a világhálón úgy, mint eggyes tizenéves lányok, akik nem tudnak beilleszkedni a társadalomba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!