Akik voltak ma kint, sokan voltak kint az utcákon, boltokban?
Figyelt kérdés
Én utoljára pénteken jártam Pesten, akkor sokkal többen voltak, mint az előző napokban. Villamoson 20-an voltunk kb., megfelelő távolságot nehezen lehetett tartani. Hétvégén mindkét nap gyalog közlekedtem nagyvárosban, ahol laktam, az elhaladó buszokon senki sem volt a sofőrön kívül. Utcán jöttek néha szembe. Boltban zárás előtt fél órával voltunk kb. 10-en. Egyedül pénteken tapasztaltam, hogy nagyon sokan vannak kint a korábbiakhoz képest.2020. márc. 30. 17:37
11/12 anonim válasza:
Pesten lakom. Kora délután 12.30 körül voltam kint bringával, a postára mentem volna, de tömeg volt, nem álltam be a sorba, egy kisboltba bemenete, rajtam kívül nem volt bent más vevő. Délutám voltam a szomszéd kerületében kocsival, egy bútorért mentem aztán ebedért, alig volt forgalom kint. Hazaértem kimentem bringával a postára megint, akkor már csak 2-3 ember állt előttem, hamar végeztem.
Tegnap csak annyi egészségügyi sétát tettem, hogy megkerültem kétszer a panelt ahol lakom.
Vasárnap kocsival mentem, a város másik végében volt dolgom, kb. Semmi forgalom nem volt. Délután voltam Tescoban, olyan kevés vevő volt, hogy volt szabad kassza, ahol senki sem várakozott.
12/12 anonim válasza:
Vasárnap az szombat akart lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!